Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

6-værelses andelsboliger til salg i Søborg

Du har søgt efter 6-værelses Andelsboliger til salg i Søborg. Herunder finder du alle de aktuelle 6-værelses andelsboliger til salg i Søborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om 6-værelses andelsboliger til salg i Søborg
Du har søgt efter 6-værelses Andelsboliger til salg i Søborg. Herunder finder du alle de aktuelle 6-værelses andelsboliger til salg i Søborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om 6-værelses andelsboliger til salg i Søborg
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Søborg. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger 6-værelses andelsbolig i Søborg

 

Søborg er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Søborgs historie er ikke mere end få århundreder gammel og byen opstod først omkring Søborghus Kro, der havde til formål at betjene de rejsende på Frederiksborgvej, der gik op til Frederiksborg Slot. Det var først i starten af 1900-tallet, at de første gårde blev udstykket til villabebyggelse, hvorefter flere villaer blev bygget i området. Da Søborg Torv blev forbundet med København via jernbanen i 1924 begyndte udviklingen i byen for alvor at tage fart.

På grund af sin beliggenhed tæt på København er Søborg blevet et attraktivt kvarter især for børnefamilier, hvor forældrene har arbejde i byen. Søborg ligger kun 8 kilometer fra Rådhuspladsen, men har stadig grønne områder, hvilket giver en kombination af at være tæt på byen uden fornemmelsen af at bo i storbyen mange børnefamilier finder attraktiv. Samtidig er der på Søborg Hovedgade et stort udvalg af butikker, der kan møde de flestes dagligdagsbehov.

Da der ingen klare bygrænser er i Søborg Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Søborg ligger nord for København blot 8 km fra Rådhuspladsen, og afgrænses af Utterslev Mose, Vangede, Emdrup.

 

Find 6-værelses andelsbolig til salg i Søborg

Leder du efter en 6-værelses andelsbolig til salg i Søborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste 6-værelses andelsboliger i Søborg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny 6-værelses andelsbolig til salg i Søborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle 6-værelses andelsboliger til salg i Søborg - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 6-værelses andelsboliger til salg i Søborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de 6-værelses nyeste andelsboliger i Søborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Søborg som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Søborg?

I Søborg finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Søborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Søborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Søborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Søborg.

Hvor meget koster en andelsbolig i Søborg?

Prisen på en bolig i Søborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Søborg.