Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Aalborg Øst

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Aalborg Øst. Mere info om andelsboliger til salg i Aalborg Øst.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Aalborg Øst. Mere info om andelsboliger til salg i Aalborg Øst.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Aalborg Øst

 

Aalborg Øst er den østligste bydel i Aalborg og har mere end 12.000 indbyggere. Nogle vælger også at bruge en lidt bredere definition af Aalborg Øst, hvor også Aalborg Universitetskvarter regnes som en del af Aalborg Øst, der ellers ligger lidt uden for byen. Aalborg Øst har en meget divers demografisk blanding og er kendt for at være en bydel, hvor mange indvandrere af anden etnisk herkomst har valgt at bosætte sig. Aalborg Øst er også en af de bydele i Aalborg, der har de laveste huspriser. I området omkring Langagervej, hvor Aalborg Handelsskole også har en afdeling, er der et større industrikvarter. Blandt andre har Nordjyske Medier deres hovedsæde på Langagervej, der ligger lige ved siden af motorvejen.

Aalborg Øst havde i 2009 12.634 indbyggere. Det er den østligste bydel i Aalborg og ligger direkte ud til E45-motorvejen, umiddelbart før Limfjordstunnellen. Den største vej er Humlebakken, samt Langagervej hvor der er et større industrikvarter.

 

Find andelsbolig til salg i Aalborg Øst

Leder du efter en andelsbolig til salg i Aalborg Øst? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Aalborg Øst. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Aalborg Øst der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Aalborg Øst - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Aalborg Øst

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Aalborg Øst. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Aalborg Øst som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Aalborg Øst?

I Aalborg Øst finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Aalborg Øst ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Aalborg Øst kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Aalborg Øst?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Aalborg Øst.

Hvor meget koster en andelsbolig i Aalborg Øst?

Prisen på en bolig i Aalborg Øst afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Aalborg Øst.