Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Egå

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Egå. Mere info om andelsboliger til salg i Egå.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Egå. Mere info om andelsboliger til salg i Egå.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Egå. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Egå

 

Hjortshøj og Egå ligger i forlængelse af hinanden i den nordlige del af Århus, på den anden siden af Risskov. Egå er et eksklusivt område der ligger ud til vandet og er kendt for at have en lækker marina og gode surfingmuligheder. Hjortshøj er et mindre områder der ligger lidt længere fra Århus centrum, men som er et meget attraktivtområde for børnefamilier at bosætte sig. Hele området er dog ligger dog samlet set på listen over et af de dyreste steder af bo i Danmark.

Egå og Hjortshøj ligger henholdsvis 7km og 12 km fra Århus centrum. Området ligger omkring Djurlandsmotorvejen, tæt på både skov og strand.

 

Find andelsbolig til salg i Egå

Leder du efter en andelsbolig til salg i Egå? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Egå. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Egå der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Egå - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Egå

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Egå. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Egå som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Egå?

I Egå finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Egå ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Egå kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Egå?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Egå.

Hvor meget koster en andelsbolig i Egå?

Prisen på en bolig i Egå afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Egå.