Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Middelfart

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Middelfart. Mere info om andelsboliger til salg i Middelfart.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Middelfart. Mere info om andelsboliger til salg i Middelfart.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Middelfart. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Middelfart

 

Middelfart ligger på Østfyn. Byen ligger mellem Lillebæltsbroen og Den Gamle Lillebæltsbro, ved Lillebælts smalleste sted. Byens navn stammer fra ’melfar’, som betyder ”farvandet man rejser mellem”, hvilket selvfølgelig hentyder til færgefarten ved Middelfart. Byen nævnes første gang i Kong Valdemars Jordebog i 1200-tallet. Stormanden Niels Bugge blev i 1358 myrdet i Middelfart efter et besøg hos Kong Valdemar Atterdag, og alle byens beboere blev straffet af kongen, som idømte dem, at betale stor bod til kongen hvert år i evig tid. Dette varede helt ind til 1874. Pga. Middelfarts centrale placering med overfart til Jylland, har Middelfart været udsat for mange angreb, bl.a. under Grevens Fejde, Sverigeskrigene og krigene mod tyskerne i 1848 og 1864. Byen har været under stor udvikling siden opførelsen af den første lillebæltsbro i 1935, og har holdt fast i denne udvikling selvom opførelsen af den nye lillebæltsbro i 1970 leder trafikken udenom byen.

Middelfart har 14.781 beboere. Kommunen udgør et areal på 299,93 km2.

 

Find andelsbolig til salg i Middelfart

Leder du efter en andelsbolig til salg i Middelfart? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Middelfart. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Middelfart der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Middelfart - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Middelfart

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Middelfart. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Middelfart som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Middelfart?

I Middelfart finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Middelfart ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Middelfart kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Middelfart?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Middelfart.

Hvor meget koster en andelsbolig i Middelfart?

Prisen på en bolig i Middelfart afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Middelfart.