Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Hornslet

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Hornslet. Mere info om andelsboliger til salg i Hornslet.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Hornslet. Mere info om andelsboliger til salg i Hornslet.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Hornslet. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Hornslet

 

Hornslet er en satellit by til Århus, der ligger ca. 25 km nord for. Det er en lille hyggelig by, men samtidig den tredje største på Djursland. Byen er nok mest kendt for at huse Rosenholm Slot, der er blevet landskendt efter julekalenderen Jul på Slottet er blevet optaget her. Selvom der ikke er mange indbyggere i byen, findes der både svømmehal, motionscenter og biograf.

Hornslet har ca. 5000 indbyggere og ligger mellem Grenåvejen og Sophie Amalie Skoven. Der er heller ikke langt til Kalø Vig.

 

Find andelsbolig til salg i Hornslet

Leder du efter en andelsbolig til salg i Hornslet? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hornslet. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Hornslet der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Hornslet - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Hornslet

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hornslet. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Hornslet som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Hornslet?

I Hornslet finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Hornslet ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hornslet kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Hornslet?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Hornslet.

Hvor meget koster en andelsbolig i Hornslet?

Prisen på en bolig i Hornslet afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Hornslet.