Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Brønderslev

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Brønderslev. Mere info om andelsboliger til salg i Brønderslev.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Brønderslev. Mere info om andelsboliger til salg i Brønderslev.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Brønderslev

 

Brønderslev er en by beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. Det er desuden hovedbyen i Brønderslev Kommune. Brønderslev var i flere århundreder en landsby, men voksede grundet sin placering centralt i Vendsyssel i løbet af 1800-tallet. Det første der satte gang i udviklingen var da der i 1832 åbnede en landevej mellem Aalborg og Hjørring der gik igennem Brønderslev, mens byen begyndte at vokse eksplosivt, da det i 1871 blev til en stationsby. Herefter åbnede både apotek, bryggeri, mejeri, jernstøberi m.fl. samt en stor skole i byen. Den er herefter vokset til at være en vigtig handels- og industriby i Vendsyssel og er i dag Vendsyssels tredjestørste by efter Hjørring og Frederikshavn.

Brønderslev havde i 2011 11.840 indbyggere. Brønderslev kommune har et samlet areal på 633,18 km2. Brønderslev ligger cirka midt imellem Aalborg og Hjørring. Vildmosen ligger få kilometer fra Brønderslev. De største gader i byen er Vestergade, Østergade, Søndergade samt Bredgade.

 

Find andelsbolig til salg i Brønderslev

Leder du efter en andelsbolig til salg i Brønderslev? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Brønderslev. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Brønderslev der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Brønderslev - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Brønderslev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Brønderslev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Brønderslev som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Brønderslev?

I Brønderslev finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Brønderslev ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brønderslev kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Brønderslev?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Brønderslev.

Hvor meget koster en andelsbolig i Brønderslev?

Prisen på en bolig i Brønderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Brønderslev.