Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Dronninglund

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Dronninglund.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Dronninglund
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Dronninglund.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Dronninglund
Sortér efter

Værd at vide når du søger andelsbolig i Dronninglund

Dronninglund er en by i Aalborg Kommune, der er beliggende i Vendsyssel. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, efter hun i 1690 fik Dronninglund Slot til eje. Tidligere var slottet et kloster ved navn Hundslund Kloster, der blev bygget i 1200-tallet, som Dronninglund voksede op omkring. Nord for Dronninglund ligger Dronninglund Storskov, der er en del af Jydske Ås. I dag er Dronninglund en hyggelig by med flere detailbutikker, en folkeskole samt et gymnasium. Dronninglunds naboby, Hjallerup, afholder hver sommer et stort marked ved navn Hjallerup Marked, der tiltrækker mange mennesker til området.

Dronninglund havde i 2011 3.196 indbyggere. Byen ligger i Aalborg Kommune i den østlige del af Vendsyssel. Dronninglund ligger knapt 30 km fra Aalborg Centrum og ligger dermed i udkanten af kommunen. Dronninglund er naboby til Hjallerup. De største gader er Nørregade, Slotsgade samt Østre Ringgade.

 

Find andelsbolig til salg i Dronninglund

Leder du efter en andelsbolig til salg i Dronninglund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Dronninglund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Dronninglund - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Dronninglund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Dronninglund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Dronninglund som matcher dine søgekriterier.