Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Holbæk

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Holbæk.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Holbæk
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Holbæk.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Holbæk
Sortér efter

Værd at vide når du søger andelsbolig i Holbæk

Holbæk er en fjordby der ligger ca. 60 km. Vest for København. Holbæk er den største by i Nordvestsjællan, og det er en hyggelig by, med mange seværdigheder, kulturelle initiativer og en voksende erhvervsliv. Der er mange museer i byen, men det er også en by der har mange tilbud når det kommer til uddannelse og derved attraktivt for børnefamilier. I selve midtbyen findes der både hyggelige cafeer og specialbutikker.

Der bor ca. 27.000 indbyggere i Holbæk. Der er nemt adgang fra Holbæk til diverse danske motorveje, og både Kalundborgvej, Munkholmvej og Roskildevej fører til byen. Desuden ligger byen helt ud til vandet ved Holbæk Fjord.

 

Find andelsbolig til salg i Holbæk

Leder du efter en andelsbolig til salg i Holbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Holbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Holbæk - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Holbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Holbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Holbæk som matcher dine søgekriterier.