Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Kalundborg

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Kalundborg. Mere info om andelsboliger til salg i Kalundborg.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Kalundborg. Mere info om andelsboliger til salg i Kalundborg.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Kalundborg

 

Kalundborg er hovedbyen i Kalundborg Kommune, beliggende ved Kalundborg Fjord i det nordvestlige Sjælland. Fra Kalundborg er der flere daglige færgeovergange til både Samsø og Aarhus. Byens vartegn er Danmarks eneste femtårnede kirke, Vor Frue Kirke, der blev bygget i begyndelsen af 1200-tallet. Kalundborg menes at være grundlagt omkring slutningen af 1100-tallet, ved den nederste del af Kalundborg Fjord. Indtil midten af 1800-tallet var byens primære drivkraft håndværk, handel, færgefart til Aarhus samt udskibning af korn til Norge. Herefter oplevede Kalundborg dog en stor vækst på grund af industrialiseringen især efter at jernbanen kom til byen. I midten af 1900-tallet gik væksten lidt langsommere, men der kom dog igen fart i udviklingen da der i 1959 blev opført et kraftværk i Kalundborg. I dag er det en vigtig handels-, service-, industri- og uddannelsesby for hele oplandet på Nordvestsjælland.

Kalundborg havde i 2011 16.434 indbyggere og ligger ved Kalundborg Fjord i Nordvestsjælland. Kalundborg kommune havde i 2011 sammenlagt 49.050 indbyggere og dækker et areal på 604,00 km2. De største veje er Esbern Snaresvej, Lerchenfeldvej og Nørre Alle.

 

Find andelsbolig til salg i Kalundborg

Leder du efter en andelsbolig til salg i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Kalundborg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Kalundborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Kalundborg - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Kalundborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Kalundborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Kalundborg som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Kalundborg?

I Kalundborg finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Kalundborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Kalundborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Kalundborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Kalundborg.

Hvor meget koster en andelsbolig i Kalundborg?

Prisen på en bolig i Kalundborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Kalundborg.