Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Maribo

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Maribo. Mere info om andelsboliger til salg i Maribo.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Maribo. Mere info om andelsboliger til salg i Maribo.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Maribo. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Maribo

 

Maribo ligger centralt på Lolland og er et trafikalt knudepunkt for øen. Indtil 2007 var det hovedbyen i Maribo Kommune, men ligger nu i Lolland Kommune. Maribo er en af de få danske købstæder, der ligger midt i landet uden adgang til have eller farvande omkring Danmark. Maribo blev grundlagt i starten af 1400-tallet, samtidig med at Maribo Kloster blev færdigbygget ved landsbyen Skimminge. En del af den gamle købstad i bymidten er bevaret i bymidten, mens udbygningen primært er sket igennem parcelhuskvarterer.

Maribo havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Maribo.

 

Find andelsbolig til salg i Maribo

Leder du efter en andelsbolig til salg i Maribo? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Maribo. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Maribo der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Maribo - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Maribo

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Maribo. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Maribo som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Maribo?

I Maribo finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Maribo ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Maribo kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Maribo?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Maribo.

Hvor meget koster en andelsbolig i Maribo?

Prisen på en bolig i Maribo afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Maribo.