Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Ringsted

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Ringsted. Mere info om andelsboliger til salg i Ringsted.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Ringsted. Mere info om andelsboliger til salg i Ringsted.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Ringsted

 

Ringsted er en by på Midtsjælland og er den største by i Ringsted Kommune. Før kommunalreformen var Ringsted Kommune en af de største på Sjælland, men kommunen forblev som den var under reformen og hører nu til blandt de mindste kommuner. Ringsted daterer helt tilbage til omkring 1000-tallet og hører dermed til blandt de ældste byer i Danmark. Byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, blev bygget af Valdemar Den Store for at ære hans afdøde far og opførelsen af denne var færdig i 1170.

Grundet en række større brande i 1700- og 1800-tallet gik det kraftigt ned af bakke for Ringsted, der på et tidspunkt havde under 1.000 indbyggere. Det blev der dog lavet om på under industrialiseringen og grundet sin centrale placering i Sjælland med kun 60 kilometer til København har byen oplevet en eksplosiv vækst især efter jernbanen blev opført i 1856. I dag er der mere end 20.000 indbyggere i byen og den fremstår på trods af sin historie som en moderne kultur- og handelsby.

Ringsted havde i 2011 et indbyggertal på 21.151 personer. Ringsted kommunes areal er på samlet 295,48 km2.

De vigtigste gader i byen er Køgevej, Sct. Knudsgade samt E20-motorvejen, der deler byen i to.

 

Find andelsbolig til salg i Ringsted

Leder du efter en andelsbolig til salg i Ringsted? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Ringsted. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Ringsted der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Ringsted - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Ringsted

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Ringsted. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Ringsted som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Ringsted?

I Ringsted finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Ringsted ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ringsted kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Ringsted?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Ringsted.

Hvor meget koster en andelsbolig i Ringsted?

Prisen på en bolig i Ringsted afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Ringsted.