Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Rødby

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Rødby. Mere info om andelsboliger til salg i Rødby.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Rødby. Mere info om andelsboliger til salg i Rødby.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Rødby

 

Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.

 

Find andelsbolig til salg i Rødby

Leder du efter en andelsbolig til salg i Rødby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Rødby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Rødby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Rødby - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Rødby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Rødby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Rødby som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Rødby?

I Rødby finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Rødby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Rødby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Rødby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Rødby.

Hvor meget koster en andelsbolig i Rødby?

Prisen på en bolig i Rødby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Rødby.