Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Sakskøbing

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Sakskøbing. Mere info om andelsboliger til salg i Sakskøbing.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Sakskøbing. Mere info om andelsboliger til salg i Sakskøbing.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Sakskøbing. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Sakskøbing

 

Sakskøbing er beliggende i det nordøstlige Lolland og var tidligere hovedbyen i Sakskøbing Kommune. Efter kommunalreformen i 2007 er det dog blevet en del af den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Byen fik senest sine købstadsrettigheder i 1270, og var i 1300-tallet møntsted, samtidig med at Christoffer d. 2. boede i byen. Sakskøbings centrum er præget af den gamle købstad, med mange snævre gader og flere købmandsgårde. Omkring centrum er Sakskøbing primært bebygget med parcelhuskvarterer.

Sakskøbing har en række mindre produktionsvirksomheder, der ligger i byens udkandt, blandt andre CD-fabrikanten DanDisc. På grund af sin placering lige ved motorvejen og tæt ved overgangen til Falster er Sakskøbing attraktiv for mange virksomheder, der vil være beliggende på Lolland.

 

Find andelsbolig til salg i Sakskøbing

Leder du efter en andelsbolig til salg i Sakskøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Sakskøbing. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Sakskøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Sakskøbing - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Sakskøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Sakskøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Sakskøbing som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Sakskøbing?

I Sakskøbing finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Sakskøbing ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Sakskøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Sakskøbing?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Sakskøbing.

Hvor meget koster en andelsbolig i Sakskøbing?

Prisen på en bolig i Sakskøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Sakskøbing.