Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Stubbekøbing

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Stubbekøbing. Mere info om andelsboliger til salg i Stubbekøbing.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Stubbekøbing. Mere info om andelsboliger til salg i Stubbekøbing.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Stubbekøbing. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Stubbekøbing

 

Stubbekøbing er en havneby, der ligger på det nordlige Falster. Tidligere var Stubbekøbing hovedbyen i Stubbekøbing Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 hører den nu til den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Stubbekøbing er Falsters ældste købstad, der allerede modtog sine købstadsprivilegier i 1354. Byens købstadsmiljø er blevet bevaret i en høj grad og byens centrum er primært bebygget med lave borgerhuse. Stubbekøbing har en færgerute, der om sommeren sejler til Bogø og en populær Lystbådehavn.

Stubbekøbing havde i 2011 2.298 indbyggere. Stubbekøbing ligger på det nordlige Falster og har færgeovergang til Bogø i turistsæsonen. Indfaldsvejene til byen er Alslevvej, Orevej og Nykøbingvej.

 

Find andelsbolig til salg i Stubbekøbing

Leder du efter en andelsbolig til salg i Stubbekøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Stubbekøbing. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Stubbekøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Stubbekøbing - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Stubbekøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Stubbekøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Stubbekøbing som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Stubbekøbing?

I Stubbekøbing finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Stubbekøbing ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Stubbekøbing kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Stubbekøbing?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Stubbekøbing.

Hvor meget koster en andelsbolig i Stubbekøbing?

Prisen på en bolig i Stubbekøbing afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Stubbekøbing.