Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Haderslev

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Haderslev. Mere info om andelsboliger til salg i Haderslev.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Haderslev. Mere info om andelsboliger til salg i Haderslev.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Haderslev

 

Haderslev har siden kommunalreformen i 2007 været hovedbyen i den sammenlagte kommune Haderslev Kommune. Haderslev har længe været handelscentrum for oplandet og er desuden en af Danmarks domkirkebyer. Haderslev Domkirke, Vor Frue Kirke, blev dog først domkirke efter genforeningen i 1920. Haderslevs historie startede omkring 1100-tallet, og i 1296 fik byen sine købstadsrettigheder. Vor Frue Kirke stammer ligeledes fra 1200-tallet, dog er den flere gange blevet ombygget.

I dag er Haderslev en moderne handelsby, der dog har gjort en stor indsats for at bevare flere af de gamle bygninger i det moderne bycentrum. Den største arbejdsplads i byen er Haderslev sygehus, mens der også er en pæn del industri i byen, især inden for metalvarevirksomheder. Haderslev har desuden en lang række uddannelsesinstitutioner med både gymnasier, teknisk skole og CVU-center med blandet andet sygeplejeuddannelse. Desuden ligger Haderslev Kaserne også i byen, der er hjemsted for Hærens 1. Brigade og Danske division.

Haderslev havde i 2011 21.213 indbyggere. Haderslev Kommune har sammenlagt 56.116 indbyggere og dækker et areal på 701,98 km2. Haderslev ligger ved overgangen mellem Haderslev Dam og Haderslev Fjord.

 

Find andelsbolig til salg i Haderslev

Leder du efter en andelsbolig til salg i Haderslev? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Haderslev. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Haderslev der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Haderslev - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Haderslev

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Haderslev. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Haderslev som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Haderslev?

I Haderslev finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Haderslev ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Haderslev kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Haderslev?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Haderslev.

Hvor meget koster en andelsbolig i Haderslev?

Prisen på en bolig i Haderslev afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Haderslev.