Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Tønder

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Tønder. Mere info om andelsboliger til salg i Tønder.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Tønder. Mere info om andelsboliger til salg i Tønder.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Tønder

 

Tønder er hovedbyen i Tønder Kommune, der ligger i Sønderjylland op mod den Dansk-tyske grænse. Tønders historie daterer tilbage til 1100-tallet, hvor den gik under navnet Lille Tønder. Tidligere var det en betydelig havneby, men på grund af oversvømmelser var man nødt til at bygge diger i 1600-tallet, der gjorde at den direkte adgang til havet blev lukket. På trods af at Tønder nu til dags er en moderne skole- og handelsby, er bybilledet stadig præget af ældre bygninger fra 16- og 1700-tallet, hvor byen oplevede en stor vækst på grund af knipleindustrien.

Tønder havde i 2011 7.690 indbyggere. Tønder Kommune havde i alt 39.464 indbyggere og dækker et areal på 1278 km2. Tønder ligger mellem Als Fjord og Tønder Bugt. De største veje er Løkken, Kongevej, Grundtvigs Alle og Ringgade.

 

Find andelsbolig til salg i Tønder

Leder du efter en andelsbolig til salg i Tønder? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Tønder. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Tønder der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Tønder - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Tønder

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Tønder. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Tønder som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Tønder?

I Tønder finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Tønder ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Tønder kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Tønder?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Tønder.

Hvor meget koster en andelsbolig i Tønder?

Prisen på en bolig i Tønder afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Tønder.