Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Charlottenlund

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Charlottenlund. Mere info om andelsboliger til salg i Charlottenlund.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Charlottenlund. Mere info om andelsboliger til salg i Charlottenlund.

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Charlottenlund

 

Charlottenlund er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Navnet Charlottenlund stammer fra Charlottenlund Slot, der skiftede navn fra Gyldenlund til Charlottenlund efter Christian 6. i 1730 forærede slottet til sin søster prinsesse Charlotte Amalie. Kongefamilien forlod dog slottet i 1935, hvorefter Dansk Fiskeriundersøgelser rådede over slottet. Derfor ligger Dansk Akvarium nu også som en del af Slotsparken.

Indbyggermæssigt er Charlottenlund et udpræget Velhaverkvarter, der ligger ud til Øresund nord for Hellerup. Der er ingen klare bygrænser i Gentofte Kommune, hvorfor det er svært at definere et bestemt byområde Charlottenlund dækker over. Charlottenlund er udover Slotsparken også kendt for Charlottenlund Fort og nordens ældste travbane, Charlottenlund Travbane.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Charlottenlund ligger nord for Hellerup, syd for Klampenborg og øst for Gentofte. Byen Ordrup ligger i postnummerområdet for Charlottenlund. Strandvejen løber igennem Charlottenlund, hvor den på et tidspunkt bliver til Kystvejen.

 

Find andelsbolig til salg i Charlottenlund

Leder du efter en andelsbolig til salg i Charlottenlund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Charlottenlund. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Charlottenlund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Charlottenlund - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Charlottenlund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Charlottenlund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Charlottenlund som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Charlottenlund?

I Charlottenlund finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Charlottenlund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Charlottenlund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Charlottenlund?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Charlottenlund.

Hvor meget koster en andelsbolig i Charlottenlund?

Prisen på en bolig i Charlottenlund afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Charlottenlund.