Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Vallensbæk

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Vallensbæk. Mere info om andelsboliger til salg i Vallensbæk.
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Vallensbæk. Mere info om andelsboliger til salg i Vallensbæk.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Andelsbolig, som sendes ud til de relevante sælgere i Vallensbæk. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Vallensbæk

 

Vallensbæk er en forstad til København med knap 15.000 indbyggere. Vallensbæk er hovedbyen i Vallensbæk Kommune. Vallensbæk bliver første gang omtalt i Danmarkshistorien i 1184, hvor den gik under navnet ”Wollensbech”, som i 1317 blev ændret til en variation af det nuværende navn, ”Vallensbæck”. I dag er Vallensbæk en meget alsidig by, der dækker over både Vallensbæk Strand mod, hvor der er flere restauranter samt en lystbådehavn, S-togsstation med tilhørende stationscenter samt socialt boligbyggeri. I midten er der en landsby med en kirke, der blev opført i middelalderen, mens der mod Nord er en række ensartede villakvarterer. I alt byder Vallensbæk på både en lang række tilbud som skoler, fritidsinstitutioner, sportsklubber af diverse slags, strandpark, indkøbsfaciliteter og meget mere.

Vallensbæk havde i 2011 14.445 indbyggere. Kommunens samlede areal er på 9,32 km2. Vallensbæk ligger 16 kilometer fra Rådhuspladsen og grænser op imod Brøndby, Glostrup og Ishøj.

 

Find andelsbolig til salg i Vallensbæk

Leder du efter en andelsbolig til salg i Vallensbæk? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Vallensbæk. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Vallensbæk der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Vallensbæk - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Vallensbæk

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Vallensbæk. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Vallensbæk som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Vallensbæk?

I Vallensbæk finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Vallensbæk ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vallensbæk kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Vallensbæk?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Vallensbæk.

Hvor meget koster en andelsbolig i Vallensbæk?

Prisen på en bolig i Vallensbæk afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Vallensbæk.