Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Dronninglund

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Dronninglund. Mere info om andelsboliger til salg i Dronninglund .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Dronninglund. Mere info om andelsboliger til salg i Dronninglund .

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Dronninglund

 

Dronninglund er en by i Brønderslev Kommune, der er beliggende i Vendsyssel. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, efter hun i 1690 fik Dronninglund Slot til eje. Tidligere var slottet et kloster ved navn Hundslund Kloster, der blev bygget i 1200-tallet, som Dronninglund voksede op omkring. Nord for Dronninglund ligger Dronninglund Storskov, der er en del af Jydske Ås. I dag er Dronninglund en hyggelig by med flere detailbutikker, en folkeskole samt et gymnasium. Dronninglunds naboby, Hjallerup, afholder hver sommer et stort marked ved navn Hjallerup Marked, der tiltrækker mange mennesker til området.

Dronninglund havde i 2011 3.196 indbyggere. Byen ligger i Brønderslev Kommune i den østlige del af Vendsyssel. Dronninglund ligger knapt 30 km fra Aalborg Centrum. Dronninglund er naboby til Hjallerup. De største gader er Nørregade, Slotsgade samt Østre Ringgade.

 

Find andelsbolig til salg i Dronninglund

Leder du efter en andelsbolig til salg i Dronninglund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Dronninglund. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Dronninglund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Dronninglund - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Dronninglund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Dronninglund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Dronninglund som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Dronninglund?

I Dronninglund finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Dronninglund ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Dronninglund kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Dronninglund?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Dronninglund.

Hvor meget koster en andelsbolig i Dronninglund?

Prisen på en bolig i Dronninglund afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Dronninglund.