Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Frederikshavn

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Frederikshavn. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Frederikshavn lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om andelsboliger til salg i Frederikshavn
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Frederikshavn. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Frederikshavn lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
[bottom_seo_link_start]Mere info om andelsboliger til salg i Frederikshavn
Sortér efter

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Frederikshavn

 

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

 

Find andelsbolig til salg i Frederikshavn

Leder du efter en andelsbolig til salg i Frederikshavn? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Frederikshavn. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Frederikshavn der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Frederikshavn - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Frederikshavn

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Frederikshavn. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Frederikshavn som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Frederikshavn?

I Frederikshavn finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Frederikshavn ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikshavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Frederikshavn?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Frederikshavn.

Hvor meget koster en andelsbolig i Frederikshavn?

Prisen på en bolig i Frederikshavn afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Frederikshavn.