Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Vestbjerg

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Vestbjerg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Vestbjerg
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Vestbjerg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Vestbjerg
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Vestbjerg. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger bolig i Vestbjerg

Vestbjerg ligger i Vendsyssel og er en satellitby til Aalborg med knap 3.000 indbyggere. Postdistriktet 9380 Vestbjerg er det mest velhavende i Region Nordjylland med en gennemsnitlig husstandsindkomst over 500.000. Vestbjerg er vokset fra at være en lille landsby til at være en by med flere villakvarterer, eftersom områder i byen er blevet udstykket af flere omgange. Vestbjerg har både flere detailbutikker samt en folkeskole, hal, kirke. Desuden er der masser af fritidstilbud til børn og unge i byen.

Vestbjerg havde i 2011 2.677 indbyggere og er en del af Sulsted Sogn, der ligger i Aalborg Kommune. Den største gade i byen er Mejlstedvej.

 

Find andelsbolig til salg i Vestbjerg

Leder du efter en andelsbolig til salg i Vestbjerg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Vestbjerg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Vestbjerg - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Vestbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Vestbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Vestbjerg som matcher dine søgekriterier.