Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Rødby

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Rødby.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Rødby
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Rødby.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Rødby
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Rødby. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger bolig i Rødby

Rødby er beliggende på det sydlige Lolland med knap 2.200 indbyggere. Rødby opstod i 1200-tallet ved den tidligere Rødby Fjord, hvor den korteste overgang til Femern over Østersøen fandtes. I middelalderen var Rødby en betydningsfuld havneby, der blev benyttet som handelsplads med Tyskland. En stor del af den gamle middelalderby er bevaret, men Rødby har dog ikke længere direkte adgang til havet, da man i starten af 1900-tallet besluttede at tørlægge Rødby Fjord for at beskytte byen mod oversvømmelser. En ny havn blev dog bygget i løbet af 1900-tallet og i 1963 stod Rødby Havn klar som en færgeovergang, hvorfra linjen Rødby-Puttgarden sejler.

Rødby havde i 2011 2.185 indbyggere og er beliggende i Sydlolland, som en del af Lolland Kommune. De største veje i byen er Møllevej og Østre Alle, mens Sydmotorvejen løber lige ved siden af Rødby.

 

Find andelsbolig til salg i Rødby

Leder du efter en andelsbolig til salg i Rødby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Rødby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Rødby - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Rødby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Rødby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Rødby som matcher dine søgekriterier.