Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Stubbekøbing

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Stubbekøbing.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Stubbekøbing
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Stubbekøbing.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Stubbekøbing
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Stubbekøbing. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger bolig i Stubbekøbing

Stubbekøbing er en havneby, der ligger på det nordlige Falster. Tidligere var Stubbekøbing hovedbyen i Stubbekøbing Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 hører den nu til den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Stubbekøbing er Falsters ældste købstad, der allerede modtog sine købstadsprivilegier i 1354. Byens købstadsmiljø er blevet bevaret i en høj grad og byens centrum er primært bebygget med lave borgerhuse. Stubbekøbing har en færgerute, der om sommeren sejler til Bogø og en populær Lystbådehavn.

Stubbekøbing havde i 2011 2.298 indbyggere. Stubbekøbing ligger på det nordlige Falster og har færgeovergang til Bogø i turistsæsonen. Indfaldsvejene til byen er Alslevvej, Orevej og Nykøbingvej.

 

Find andelsbolig til salg i Stubbekøbing

Leder du efter en andelsbolig til salg i Stubbekøbing? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Stubbekøbing der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Stubbekøbing - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Stubbekøbing

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Stubbekøbing. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Stubbekøbing som matcher dine søgekriterier.