Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Ballerup

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Ballerup. Mere info om andelsboliger til salg i Ballerup .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Ballerup. Mere info om andelsboliger til salg i Ballerup .

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Ballerup

 

Ballerup er en forstad til København med knap 40.000 indbyggere. Det er ligeledes hovedbyen i Ballerup Kommune, der var en af de få kommuner i Storkøbenhavn der ikke blev påvirket af kommunalreformen i 2007. Ballerup er delt op i flere bydele, og har både store boligområder med flere karréejendomme, områder med socialt boligbyggeri og store industriområder uden for byen.

Frem til 1800-tallet var Ballerup kendetegnet ved at være et landsbysamfund, men derefter begyndte byen at udvikle sig i kraft af sin placering tæt på Hovedstaden. Ballerup voksede sig i den periode fra landbruget til at være en udpræget industri- og serviceby. Efter Ballerup fik en station på Frederikssundbanen i 1879, blev byen hurtigt det trafikale og økonomiske knudepunkt i området. Herefter var befolkningstilvæksten nogenlunde konstant, indtil S-toget til Ballerup blev introduceret i 1949, hvorefter befolkningstilvæksten blev eksplosiv. Ballerups indbyggertal blev således næsten tredoblet fra 1960 til 1970. Siden da har indbyggertallet kun været svagt stigende, og Ballerups udvikling har i stedet været rettet mod at skabe gode rammer for de nuværende beboere samt tiltrække arbejdspladser i byens industrikvarter.   

 

Find andelsbolig til salg i Ballerup

Leder du efter en andelsbolig til salg i Ballerup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Ballerup. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Ballerup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Ballerup - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Ballerup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Ballerup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Ballerup som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Ballerup?

I Ballerup finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Ballerup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ballerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Ballerup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Ballerup.

Hvor meget koster en andelsbolig i Ballerup?

Prisen på en bolig i Ballerup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Ballerup.