Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Brøndby

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Brøndby. Mere info om andelsboliger til salg i Brøndby .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Brøndby. Mere info om andelsboliger til salg i Brøndby .
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Brøndby. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Brøndby

 

Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.

 

Find andelsbolig til salg i Brøndby

Leder du efter en andelsbolig til salg i Brøndby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Brøndby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Brøndby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Brøndby - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Brøndby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Brøndby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Brøndby som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Brøndby?

I Brøndby finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Brøndby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brøndby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Brøndby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Brøndby.

Hvor meget koster en andelsbolig i Brøndby?

Prisen på en bolig i Brøndby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Brøndby.