Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Hellerup

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Hellerup. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Hellerup lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om andelsboliger til salg i Hellerup
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Hellerup. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Hellerup lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om andelsboliger til salg i Hellerup
Sortér efter

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Hellerup

 

Hellerup er en forstad til København, der ligger i Gentofte Kommune. Hellerup er generelt et af Danmarks mest velhavende områder, hvilket også gør det til et af de områder med de højeste huspriser. Modsat mange andre byer i Storkøbenhavn var det ikke jernbanen, der skabte den største befolkningstilvækst for området, da den første station i Hellerup lå et godt stykke fra Strandvejen, hvor den største udvikling fandt sted. Hellerup er ikke et gammelt byområde, som mange af de andre byer i Gentofte Kommune, men opstod derimod først ved udstykning i slutningen af 1800-tallet. C.L. Ibsen anses som det moderne Hellerups grundfader, da han i slutningen af 1800-tallet opkøbte en stor række gårde i området og udstykkede området.

Der er stort set ingen industri i området udover Tuborgs hovedkvarter. Området er derfor primært bebygget af villaer samt en række forretninger, der især er centreret omkring Strandvejen, der er blevet et moderne handelsstrøg samt gennemfartsvej. Hellerup har i lang tid været vokset sammen med de andre bydele i Gentofte Kommune, hvor der ikke er nogle klare bygrænser.

Da der ingen klare bygrænser er i Gentofte Kommune, er det svært at skelne indbyggertallene i de forskellige bydele fra hinanden. Hellerup ligger nord for København og afgrænses af de gamle veje Bernstorffsvej og Tranegårdsvej.

 

Find andelsbolig til salg i Hellerup

Leder du efter en andelsbolig til salg i Hellerup? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hellerup. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Hellerup der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Hellerup - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Hellerup

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hellerup. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Hellerup som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Hellerup?

I Hellerup finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Hellerup ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hellerup kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Hellerup?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Hellerup.

Hvor meget koster en andelsbolig i Hellerup?

Prisen på en bolig i Hellerup afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Hellerup.