Andelsboliger i Hørsholm

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Hørsholm .
Specificer søgning
m2
-
m2
kr.
Vis på kort
Billede af: Andelsbolig i Hørsholm - Alsvej til salg

Andelsbolig til salg på Alsvej, Hørsholm

56 m2 andelsbolig til salg i 2970 Hørsholm: Fantastisk udsigt over park og sø. 56 km2 Andelslejlighed 1min til indkøb og 5 min til lækker strand og derudover kæmpe butikscenter. Der er ydermere elevato...
  • 630.000 kr.
  • 56 m2
Andelsboliger til salg i Hørsholm

Andelsbolig til salg på Alsvej 4b, 5.5, Hørsholm

56 m2 andelsbolig til salg i 2970 Hørsholm: Fantastisk udsigt over park og sø. 56 km2 Andelslejlighed 1 min til indkøb og 5 min til lækker strand og derudover kæmpe butikscenter. Der er ydermere elevat...
  • 630.000 kr.
  • 56 m2
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Andelsbolig til salg på Opnæsgård, Hørsholm

125 m2 andelsbolig til salg i 2970 Hørsholm
  • 1.229.128 kr.
  • 125 m2
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Andelsbolig til salg på Opnæsgård, Hørsholm

123 m2 andelsbolig til salg i 2970 Hørsholm
  • 1.264.530 kr.
  • 123 m2
hoersholm

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Hørsholm. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Hørsholm. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland. Du kan her finde hurtige forbindelser ind til København via både motorvej og offentlig transport. Hørsholm er hyggelig med muligheder for shopping, spisning og naturoplevelser. Du kan bl.a. tage en tur ud i den skønne natur, og nyde de fantastiske syn du får dig.

Hørsholm er en skøn by i Nordsjælland med hurtige forbindelser ind til centrum af København. Byen er stemningsfuld og idyllisk.

Hørsholm er en moderne by, der samtidigt har flere gamle byggerier, der spæder til byens hyggelige karakter.
Naturen i Hørsholm og i de omkringliggende nabobyer gør også Hørsholm til en dejlig by at bo i eller at besøge.

I Hørsholm finder du en masse butikker inde i centeret Hørsholm Midtpunkt samt i den tilhørende gågade. Det er også her i byen, der sker mange kulturelle begivenheder, da Hørsholm bibliotek, som lægger hus til mange fede ting og sager, er placeret her. Du kan eksempelvis opleve teaterstykker og intime koncerter.

Hørsholm har i særdeleshed en del smukke steder, som du bør tage ud at se. Du kan eksempelvis ligge et besøg forbi Hørsholm Kirke og de tilhørende smukke omgivelser. Kirken er omgivet af vandet i Hørsholm Slotshave. Det er et eventyrligt sted med en god historie tilknyttet.
Derudover har Hørsholm en helt masse hyggelige spisesteder, og lige udenfor Hørsholm finder du Rungsted Havn og strand, hvor der i særdeleshed er gang i hyggen!