Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Hvidovre

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Hvidovre. Mere info om andelsboliger til salg i Hvidovre .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Hvidovre. Mere info om andelsboliger til salg i Hvidovre .

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Hvidovre

 

Hvidovre er en forstad til København med knap 50.000 indbyggere. Hvidovre er i realiteten sammenfaldende med Hvidovre Kommune. Hvidovres historie går langt tilbage, hvor den tidligere gik under navnet Ydre Ovre, da den lå længere nede af Harrestrup Å end Rødovre, der derfor gik under navnet Øvre Ovre. I dag er Hvidovre præget af villakvarter, samt et rigt foreningsliv med især mange sportsklubber. Tidligere spillede HIF i den bedste danske række, blandt andet da Peter Schmeichel spillede for klubben. I dag er det dog mere ishockey, der er fokus på i byen, men byen har også nævneværdige hold i både volleyball samt sejlsport.

Hvidovre havde i 2010 49.724 indbyggere. Hvidovre ligger vest for København, og afgrænses af Valby, Rødovre, Brøndby samt Kalveboderne.

 

Find andelsbolig til salg i Hvidovre

Leder du efter en andelsbolig til salg i Hvidovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hvidovre. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Hvidovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Hvidovre - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Hvidovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Hvidovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Hvidovre som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Hvidovre?

I Hvidovre finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Hvidovre ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Hvidovre kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Hvidovre?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Hvidovre.

Hvor meget koster en andelsbolig i Hvidovre?

Prisen på en bolig i Hvidovre afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Hvidovre.