Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Rødovre

Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Rødovre.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Rødovre
Du har søgt efter andelsboliger til salg i følgende byer: Rødovre.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger andelsboliger til salg i Rødovre
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Rødovre. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger bolig i Rødovre

Rødovre er en forstad til København, der ligger i Rødovre Kommune. Udover sognene Henriksholm, Grøndalslund og Islev er Rødovre det samme som Rødovre Kommune. Rødovres historie daterer langt tilbage, men kommunen blev først selvstændig i starten af 1900-tallet. Tidligere blev Rødovre kaldt Øvre Ovre, da byen lå længere oppe ad Harrestrup Å end Hvidovre, der havde navnet Ydre Ovre. I dag er Rødovre et udpræget villakvarter, der dog også har en vis del erhverv grundet sin placering tæt ved Hovedstaden og E47/55-motorvejen. De fleste butikker i byen er placeret på Roskildevej, hvor også byens måske mest kendte bebyggelse, Damhuskroen, er beliggende.

Rødovre havde i 2011 36.254 indbyggere. Rødovres samlede areal er på 12,12 km2. Rødovre ligger 9 kilometer vest for København og afgrænses af Vanløse, Valby, Hvidovre, Brøndbyøster, Glostrup og Herlev.

 

Find andelsbolig til salg i Rødovre

Leder du efter en andelsbolig til salg i Rødovre? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Rødovre der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Rødovre - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Rødovre

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Rødovre. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Rødovre som matcher dine søgekriterier.