Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsboliger til salg i Skovlunde

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Skovlunde. Mere info om andelsboliger til salg i Skovlunde .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Skovlunde. Mere info om andelsboliger til salg i Skovlunde .
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Skovlunde. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Skovlunde

 

Skovlunde er et kvarter i Ballerup, der er en forstad til København, som ligger imellem Ballerup og Herlev. Oprindeligt var Skovlunde en landsby, men efter S-togsstationen Skovlunde Station blev anlagt i 1949 lidt Nord for byen voksede Skovlunde og der skete en masse nybyggeri både nord og syd for stationen og byen er i dag præget af villakvarterer. I dag er Skovlunde en station på Frederikssundbanen, hvor der er afgang til København flere gange i timen. 

Skovlunde har omkring 12.000 indbyggere og er en del af Ballerup, der grænser op imod Herlev til øst. Ballerup Boulevard er byens største gade og den går midt igennem byen.

 

Find andelsbolig til salg i Skovlunde

Leder du efter en andelsbolig til salg i Skovlunde? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Skovlunde. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Skovlunde der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Skovlunde - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Skovlunde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Skovlunde. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Skovlunde som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Skovlunde?

I Skovlunde finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Skovlunde ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Skovlunde kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Skovlunde?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Skovlunde.

Hvor meget koster en andelsbolig i Skovlunde?

Prisen på en bolig i Skovlunde afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Skovlunde.