Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Svendborg

Du har søgt efter 7-værelses andelsboliger til salg i Svendborg. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Svendborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Mere info om andelsboliger til salg i Svendborg
Du har søgt efter 7-værelses andelsboliger til salg i Svendborg. Herunder finder du alle de aktuelle andelsboliger til salg i Svendborg lige nu. Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Mere info om andelsboliger til salg i Svendborg
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter , som sendes ud til de relevante sælgere i Svendborg. Klik her for at læse mere

 

Værd at vide når du søger 7-værelses andelsbolig i Svendborg

 

Svendborg er Fyn’s næststørste by efter Odense og ligger på den sydlige del af Fyn.  Svendborg er en havne- og søfartsby, og fra havnen kan man sejle til Ærø, Drejø,  Skarø,  Hjortø og Birkholm.  Svendborg opstod, da der i 1100-tallet blev bygget en borg, som blev kaldt Swineburg –her mener man, at der hentydes til mange vildsvin inden for murerne, eller marsvinet set i havet tæt på Svendborg. Svendborg har allerede fra middelalderen af været en vigtig handels og håndværkerby, hvilket den stadig er den dag i dag.

Svendborg har et indbyggertal på 27.009. Kommunen udgør et areal på 417 km2.

 

Find 7-værelses andelsbolig til salg i Svendborg

Leder du efter en 7-værelses andelsbolig til salg i Svendborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste 7-værelses andelsboliger i Svendborg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny 7-værelses andelsbolig til salg i Svendborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle 7-værelses andelsboliger til salg i Svendborg - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 7-værelses andelsboliger til salg i Svendborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de 7-værelses nyeste andelsboliger i Svendborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Svendborg som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Svendborg?

I Svendborg finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Svendborg ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Svendborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Svendborg?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Svendborg.

Hvor meget koster en andelsbolig i Svendborg?

Prisen på en bolig i Svendborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Svendborg.