Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Tilst

Du har søgt efter andelsboliger op til 0 m2 til salg i følgende byer: Tilst.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter andelsboliger op til 0 m2 til salg i følgende byer: Tilst.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger bolig i Tilst

Området er meget gammelt, og har til forskel fra andre og nyere bydele i Århus en hyggelig landlig stemning, med gamle huse der er bevaret. Samtidig er Tilst blevet mere populært de seneste år, specielt efter megacenteret omkring Bilka blev etableret. Det betyder at Tilst er ved at bevæge sig hen mod at være en regulær del af Århus, men samtidig er kulturen impræget.

Tilst har ca. 8000 indbyggere, og er en lille by der ligger ca. 7-10 km fra Århus Centrum, i forlængelse af Århus V. Med Viborgvej der skærer midt igennem er det også nemt at komme til i bil.

 

Find andelsbolig til salg i Tilst

Leder du efter en andelsbolig til salg i Tilst? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Tilst der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Tilst - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere. Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye boliger til salg i Tilst

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Tilst. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Tilst som matcher dine søgekriterier.