Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Frederiksberg C

Find din andelsbolig i Frederiksberg C på listen med ledige andelsboliger til salg i Frederiksberg C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Frederiksberg C. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Frederiksberg C. Mere info om andelsbolig til salg i Frederiksberg C .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Frederiksberg C. Mere info om andelsbolig til salg i Frederiksberg C .

Find din andelsbolig i Frederiksberg C på listen med ledige andelsboliger til salg i Frederiksberg C herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Frederiksberg C. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Frederiksberg C

 

Frederiksberg C ligger tæt på centrum af København. Byens mange muligheder indenfor kultur, spisning og shopping ligger stort set alle inden for gåafstand. Hvis ikke, er der gode transportforbindelser.

Hvis du ønsker at opleve det pulserende byliv, skal du blot tage en gåtur ned ad gaderne og sætte sig på en af de mange fine cafeer eller restauranter. Derudover giver busforbindelser og metroen adgang til hurtigt og nemt at komme vidt omkring.

Ved Frederiksberg Metro st. ligger Frederiksberg Centret, hvor du finder mange gode butikker. Tæt på centeret ligger de store gader som Falkoner Allé, Gammel Kongevej og Godthåbsvej, som alle har et utal af caféer og restauranter med forskellige koncepter og mad.

Hvis du ønsker at få pusten fra ”storbyslarmen”, kan du tage en tur ud i Frederiksberg Have og opleve den skønne natur, det stille vand, rige fugleliv og evt. tage en sejltur i en kano. Mange københavnere vælger at pakke en picnickurv og sætte sig på en af de mange grønne plæner.
Hvis du ønsker at opleve endnu mere natur, grænser Frederiksberg Zoo op til haven.

Udover ægte københavnerstemning, byder Frederiksberg C også på et mere fransk miljø på Værnedamsvej. Værnedamsvej er en lille indkøbsgade, som er fransk inspireret med flere cafeer, vinbarer, specialforretninger, delikatesseforretninger osv. Mange københavnere nyder at gå en tur ned ad denne gade og opleve den mere sofistikerede stemning.

Frederiksberg C er en enestående hyggelig bydel, som du skal tage til for at opleve den klassiske og hyggelige del af København.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Frederiksberg C. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Frederiksberg C. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Frederiksberg ligger tæt på hjertet af København, men er en selvstyrende bydel under Frederiksberg Kommune. Byerne omkring Frederiksberg ligger under København Kommune, hvor Frederiksberg er en selvstændig kommune - i dag er det dog kun administrativt, at Frederiksberg er solidarisk, hvor bydelen før i tiden var fuldstændig selvstændig. Frederiksberg er især kendt for sine grønne parker og haver, samt livlige gader. Frederiksberg har et areal på ca. 8,7 km2 med ca. 105.000 indbyggere.

 

Find andelsbolig til salg i Frederiksberg C

Leder du efter en andelsbolig til salg i Frederiksberg C? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Frederiksberg C. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Frederiksberg C der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Frederiksberg C - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Frederiksberg C

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Frederiksberg C. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Frederiksberg C som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Frederiksberg C?

I Frederiksberg C finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Frederiksberg C ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederiksberg C kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Frederiksberg C?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Frederiksberg C.

Hvor meget koster en andelsbolig i Frederiksberg C?

Prisen på en bolig i Frederiksberg C afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Frederiksberg C.