Detaljeret søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Andelsbolig til salg i Valby

Find din andelsbolig i Valby på listen med ledige andelsboliger til salg i Valby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Valby. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.

Du har søgt efter andelsboliger til salg i Valby. Mere info om andelsbolig til salg i Valby .
Du har søgt efter andelsboliger til salg i Valby. Mere info om andelsbolig til salg i Valby .

Find din andelsbolig i Valby på listen med ledige andelsboliger til salg i Valby herunder. Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger til salg og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger i Valby. Klik på "Læs mere" under hver andelsbolig for at få yderligere info om andelsboligen.


 

Værd at vide når du søger andelsbolig i Valby

 

Valby grænser som den største københavnske bydel op til Hvidovre, Frederiksbjerg, Sydhavnen og Vesterbro. I Valby er du altså central tæt på Københavns liv, grønne haver og parker samt søer og hav. Det er ideelt, hvis du med den ene hånd vil have fingeren på den københavnske hurtige puls og med den anden hånd vil mærke den friske luft og natur. 

I Valby har man filmet mange gamle danske film og Nordisk Film har desuden hjemme her. Gaderne i Valby er både små og store, traditionelle og moderne. Valbyparken er en af Valbys vartegn. Her afholdes store arrangementer indenfor sport, kultur og musik. I parken finder du også Rosenhaven, som er en af Europas største, hvor der årligt afholdes blomstermesse. 

Byen byder også på shoppemuligheder i f.eks. Spinderiet og restauranter, samt en skøjtehal og svømmehal.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Valby. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Valby. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Valby er en af Københavns største bydele og strækker sig fra Vesterbro til Hvidovre. Valby har før i tiden været et rigtigt arbejderområde, men i takt med den stigende tilflytning bliver Valby mere og mere eftertragtet for familier, unge, ældre og virksomheder. I Valby ligger Valbyparken, hvor der afholdes diverse koncerter og sportsbegivenheder. Den vestlige del af Valby ligger lidt selv sagt lidt væk fra centrum, men den offentlige transport er omfattende i hele bydelen og så bygges der flere metrostationer indenfor de næste 5 år.

 

Find andelsbolig til salg i Valby

Leder du efter en andelsbolig til salg i Valby? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg af andelsboliger i hele Danmark, og er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Valby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny andelsbolig til salg i Valby der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle andelsboliger til salg i Valby - både andelslejligheder og andelsrækkehuse - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver andelsbolig for at læse mere.

Søger du bestemte størrelser eller en bestemt salgspris , så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Du kan også tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Valby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger i Valby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked når der kommer nye andelsboliger til salg i Valby som matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af andelsboliger findes der i Valby?

I Valby finder du andelsboliger. Du kan vælge mellem lejligheder eller huse. Klik for at se alle andelsboligerne.

Kan jeg søge på andelsboliger i Valby ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Valby kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en andelsbolig i Valby?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye andelsboliger i Valby.

Hvor meget koster en andelsbolig i Valby?

Prisen på en bolig i Valby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se priser på konkrete andelsboliger i Valby.