Filtrér søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Filtrér søgningSøg

Andelsbolig i Esbjerg

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Esbjerg på listen med andelsboliger i Esbjerg på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Esbjerg du ønsker. Du kan finde alle typer andel - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Esbjerg -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Esbjerg.

Lav en boligagent og få besked om nye andelsboliger i Esbjerg

3 boliger fundet
Vis på kort Vis som liste

Statistik over udviklingen i ledige andelsboliger til salg i Esbjerg over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af andelsboliger til salg i Esbjerg over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal andelsboliger til salg i Esbjerg på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye andelsboliger i Esbjerg der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af andelsboliger i Esbjerg der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Esbjerg over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Esbjerg over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Esbjerg over tid.

Dato Alle andelsboliger til salg Nye andelsboliger til salg Solgte andelsboliger
30. september 2023 20 1 0
29. september 2023 19 0 0
28. september 2023 19 1 1
27. september 2023 19 1 0
26. september 2023 18 3 0
25. september 2023 15 0 1
24. september 2023 16 1 1
23. september 2023 16 1 1
22. september 2023 16 1 0
21. september 2023 15 0 0
20. september 2023 15 0 0
19. september 2023 15 0 0
18. september 2023 15 0 0
17. september 2023 15 0 0
16. september 2023 15 0 0
15. september 2023 15 0 1
14. september 2023 16 2 3
13. september 2023 17 2 0
12. september 2023 15 0 0
11. september 2023 15 0 0
10. september 2023 15 0 0
9. september 2023 15 0 1
8. september 2023 16 0 0
7. september 2023 16 0 1
6. september 2023 17 1 0
5. september 2023 16 0 0
4. september 2023 16 0 0
3. september 2023 16 0 0
2. september 2023 16 0 0
1. september 2023 16 1 2
31. august 2023 17 0 0

Statistik over udbuddet af andelsboliger til salg i Esbjerg

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af andelsboliger til salg i Esbjerg.Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Esbjerg over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Esbjerg over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Esbjerg over tid[ENDIF].

Andelsboliger
Antal ledige andelsboliger 20
Antal nye andelsboliger siden i går 1
Antal solgte andelsboliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 1.510

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en andelsbolig?

En andelsbolig er en type bolig, hvor du ejer en andel i en andelsforening eller andelsboligforening, som du dermed indgår i et fællesskab med. En andel giver dig retten til at bo i en bestemt bolig i andelsboligforeningen. Andelsforeningen har en bestyrelse og nogle gange ventelister. Som andelshaver i en forening betaler du boligydelse (eller ydelse) og ikke leje. Der findes andelsboliger af alle typer, herunder andelslejligheder, andelshuse, andelsrækkehuse, andelsbolig værelser og andelshuse. Når du vil købe en andelslejlighed, et andelsrækkehus, et andelshus eller et andelsrækkehus  skal du starte med at spørge banken, hvad du kan låne og få i boliglån eller banklån. Banken vurderer hvilke pris, du kan betale og hvad andelsboligen må koste ud fra din økonomi og andelsboligens værdi. Der findes andelsboligforeninger over hele landet. 

Guide: Find dine nye andelsbolig i Esbjerg via disse 10 trin

Når du skal finde og købe den bedste mulige andelsbolig i Esbjerg, skal du igennem en række trin, for at finde den helt rigtige andelsbolig. Vi har lavet denne guide til dig, så du kan komme godt i mål uden at glemme noget. Det er jo meget vigtigt, at du ikke køber katten i sækken, så andelsboligen altid kan sælges igen uden tab.

1. Find ud af om du er til andelsbolig-modellen

Du bør starte med at sætte dig godt ind i, hvad det vil sige at eje en andel i en andelsboligforening i Esbjerg og hvilke rettigheder og forpligtelser det medfører. Når du køber en andel i en andelsboligforening, køber du ikke boligen, men derimod en andel i foreningen, som giver dig ret til at bo i boligen.

Det er foreningens vedtægter, der bestemmer hvordan andelsboligforeningen fungerer, og derfor er det også vigtigt, at du kender til vedtægterne, inden du køber en andelsbolig.

Gør op med dig selv, om du er til denne fællesskabsmodel i en boligforening, hvor du er andelshaver. Her er det også vigtigt at du gør op med dig selv, om du vil have en ejerbolig, lejebolig eller en andelsbolig - så du ikke tager det forkerte valg. Vil du fx i virkeligheden hellere have en ejerlejlighed eller en villa end en andelslejlighed? Er du overhovedet til andelsboligformen? Eller er du måske mere til en anden boligform?

2. Hvorhenne i Esbjerg vil du købe en andelsbolig og hvilken type andelsbolig vil du købe?

Start med at finde ud af, hvor du vil lede efter andelsboliger henne af i Esbjerg.

Herefter skal du overveje hvilken type andel du ønsker. Vil du købe en stor andelsbolig med mange værelser eller er du mere interesseret i mindre andelsboliger med færre værelser? Vil du købe en andelslejlighed, et andelshus eller et andelsrækkehus?

Hvis du køber lejlighed, hvor mange andre andelslejligheder, må der så være i komplekset. Hvis du køber en ejendom som andelshus eller andelsrækkehus, hvor stor skal grunden og haven som andelshuset eller rækkehuset har, så være? Hvis du køber et andelshus, hvor mange andre huse må der så være i foreningen. Vær også opmærksom på, at husdyr ikke nødvendigvis er tilladt i alle foreninger.

3. Få overblik over hvilke andelsboliger der er til salg i Esbjerg

Du er nu parat til at finde andelsboliger til salg. Men det kan faktisk være ret svært at få et overblik over, hvilke andelsboliger der lige nu er til salg i Esbjerg, når du laver din søgning.

Hvis en andelsboligforening har ventelister, er andelsboligen typisk ikke udbudt ordentligt. Her skal du, researche dig frem til relevante andelsboligforening og så skrive dig på ventelisten og vente til det bliver din tur.

Hvis en andelsboligforening ikke har en venteliste, bliver boligerne typisk udbudt offentligt, hvor du så kan kontakte sælgeren af andelen direkte. Du kan finde et meget stort udsnit af ledige andelsboliger til salg via annoncer på Andelsboliger.dk.

Husk at boligmarkedet for andelsboliger er meget overophedet og at du skal slå hurtigt til, når du har fundet andelslejligheder, der passer til det du søger. Lejlighederne går ofte som varmt brød, specielt hvis de har et mindre antal m2 i andelsforeninger med lavere priser.

4. Bliver købergodkendt med køberbevis

Når du skal købe en andelsbolig i Esbjerg, skal du typisk have et andelsboliglån eller et lån til en andelsbolig. Det er en rigtig god ide, at bliver købergodkendt og få et køberbevis, så man ved hvad boligen må koste inden man går i gang med at kigge på andelsboliger. Dette kan du gøre hos din bank eller hos et realkreditinstitut. Med et køberbevis i hånden, ved du hvor meget du kan købe andelsbolig for, og dette kan være en stor fordel i forhold til at forhandle prisen med sælger.

5. Husk at få din advokat ind over når du køber andelsbolig

Når du begynder at kigge på andelsboliger til salg i Esbjerg, er det meget vigtigt, at du har en god advokat, der kan hjælpe dig. Advokaten kan blandt andet sørge for at du får den bedste pris for andelsboligen, hjælpe dig med at forhandle med sælger, tjekke alle dokumenterne for dig, så du er sikker på at alt er i orden, hjælpe dig med at finde den bedste finansiering til din andelsbolig og sikre at foreningen økonomi er i orden.

Advokaten kan også hjælpe dig med at vurdere om boligydelsen er ok. Han kan også hjælpe dig med at vurdere om foreningen er ok - det er jo ikke alle foreninger, der fungerer lige godt

6. Snak med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen

Når du har fundet en andelsbolig til salg i Esbjerg, er det meget vigtigt at du snakker med bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, inden du køber boligen. Han eller hun kan fortælle dig om foreningens økonomi, hvilke planer der er for fremtiden, hvor mange der bor i foreningen, hvor mange der har boligen til udlejning og meget mere. Det er også en god at spørge bestyrelsesformanden for andelsboligforeningen, hvis du er i tvivl om noget.

7. Tjek andelsboligens stand

Når du har fundet en andelsbolig til salg i Esbjerg, som du ønsker at købe, er det en god idé at få en byggesagkyndig til at tjekke andelsboligens stand. Han eller hun kan fortælle dig om der er skader på boligen, hvilke reparationer der skal laves, hvor gammel boligen er og meget mere. Dette er vigtigt information at have, inden du køber andelsboligen, så du ved hvad du køber.

8. Du er parat til at lave handlen

Når du har fundet den andelsbolig i Esbjerg, du ønsker at købe og har fået tjekket boligens stand, er det tid til at lave en handel. Du skal først og fremmest lave en skriftlig aftale med andelsboligforeningen om, hvad der skal ske. I aftalen skal der stå, hvilken andelsbolig du køber, hvad prisen er, hvornår handlen skal ske og meget mere. Det er en meget god idé at have en advokat med, når du skal lave aftalen, så du er sikker på, at alt er i orden.

9. Betal for andelsboligen

Når du har lavet en handel om at købe en andelsbolig, skal du selvfølgelig betale boligen. Du skal betale et depositum til andelsboligforeningen, som er pengene du betaler for at få boligen. Depositummet er typisk 10% af boligens pris. Når du har betalt depositummet, skal du betale resten af boligens pris. Dette sker typisk ved, at du laver et lån til at betale boligen.

10. Du ejer andelsboligen og skal melde dig ind i foreningen

Når du har betalt for andelsboligen, er den din. Du skal dog huske at melde dig ind i andelsboligforeningen, så du kan få både de rettigheder og forpligtelser der hører med. Du skal også huske at få boligen forsikret, så du er dækket, hvis der sker skader på boligen.

Andelsbolig i Esbjerg

Leder du efter en andelsbolig i Esbjerg, så er du kommet til det rette sted. Andelsboliger.dk har et kæmpe udvalg af andelsboliger i Esbjerg og er altid opdateret med offentligt udbudte andelsboliger i Esbjerg. Du kan finde en andelsbolig i Esbjerg ved at trykke på linket.

Få besked, når der er en andelsbolig til salg i Esbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med alle offentligt udbudte andelsboliger til salg i Esbjerg. Du kan oprette en søgeagent, hvis du vil have besked, når der er en ny andelsbolig til salg i Esbjerg.

Andel i Esbjerg

Når du skal købe en andel i Esbjerg, er det vigtigt, at du starter med at få et køberbevis fra din bank. Når du har fået køberbeviset i hånden, kan du så starte jagten efter en ny andel i Esbjerg. I nogle tilfælde – når der er venteliste - finder du din nye andel i Esbjerg ved at henvende dig direkte til andelsboligforeningerne i Esbjerg. I andre tilfælde – når der ikke er venteliste – kan du finde en andel i Esbjerg direkte via tilgængelige databaser.

Andelslejlighed i Esbjerg

En andelslejlighed er en andelsbolig i lejlighedsform, hvilket betyder at andelsboligen har en eller flere etager i et etagebyggeri med flere andre etager. Når du søger andelslejlighed i Esbjerg gælder de samme regler, som ved andre andelsboliger i Esbjerg. Nogle andelsboligforeninger med andelslejligheder i Esbjerg har ventelister. Her skal du kontakte andelsboligforeningen direkte, for at komme i betragtning til at købe en andelslejlighed i Esbjerg. Andre andelsboligforeninger med andelslejligheder i Esbjerg, har ikke ventelister. Her er det andelshaveren, der selv bestemmer, hvem der får lov til at købe andelslejligheden. Ofte vil andelshaveren udbyde sin andelslejlighed i Esbjerg direkte via offentligt tilgængelige kanaler.

Andelsbolig til salg i Esbjerg: Få et lånebevis

Hvis du leder efter en andelsbolig til salg i Esbjerg, er det vigtigt at du starter med at tage fat i din bank og får et lånebevis. Du kan låne penge til en andelsbolig til salg i Esbjerg efter de samme principper som ved andre lån: Du kan låne lige præcis det, som banken vurderer, at din økonomi tillader. Derudover kan du naturligvis kun låne det, som banken vurderer at andelsboligen til salg er værd, da banken jo ønsker sikkerhed for lånet i selve andelsboligen. Banken vurderer hvad andelsboligen til salg er værd ud fra boligens værdi og foreningens gæld. Du kan finde ud af, hvad du præcist kan låne, ved at lade banken lave en personlig vurdering af din økonomi og den pågældende andelsboligforening.

Andelsrækkehus i Esbjerg

Et andelsrækkehus er et rækkehus i andelsboligform, dvs. et rækkehus som ikke er en ejerbolig og som ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelsrækkehus i Esbjerg, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelsrækkehuset i Esbjerg via databaser med andelsrækkehuse i Esbjerg eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister.

Andelsboliger i Esbjerg

Der findes en del andelsboliger i Esbjerg. Nogle andelsboliger i Esbjerg kan kun købes hvis man er på venteliste hos de forskellige foreninger. Andre andelsboliger i Esbjerg - dem hvor andelsboligforeningen ikke har ventelister - kan købes af alle. Man kan typisk finde mange af de udbudte andelsboliger i Esbjerg på Nettet.

Andelshus i Esbjerg

Et andelshus, er et hus i andelsboligform, dvs. et hus, der ikke er en ejerbolig eller ikke udlejes. Hvis du skal købe et andelshus i Esbjerg, køber du det på normal vis. Du skal have et lånebevis og du skal enten finde andelshuset i Esbjerg via databaser med andelshuse i Esbjerg eller direkte vi andelsboligforeningernes ventelister. Man kan sige at et andelshus er et helt almindeligt hus, blot er det en andel i en andelsboligforening.

Andelsboligforening i Esbjerg

Hvis du leder efter en andelsbolig i Esbjerg, er det en god ide at starte med at finde den andelsboligforening i Esbjerg, der kunne være interessant for dig. Nogle af andelsboligforeningerne i Esbjerg har en venteliste, som du kan skrive dig op på. I andre andelsboligforeninger i Esbjerg, er der ikke ventelister, og der kan du ofte finde andelsboliger til salg ved at søge i databasen med andelsboliger i Esbjerg.

Venteliste på andelsbolig i Esbjerg

Hvis du søger en andelsbolig i Esbjerg, skal du være opmærksom på, at der er mange andelsboligforeninger i Esbjerg, der har en venteliste. I de tilfælde, hvor andelsboligforeningerne har ventelister, skal du finde og skrive dig op hos, de relevante andelsboligforeninger i Esbjerg. De enkelte andelsboligforeninger bestemmer selv, om de vil have en venteliste, eller om det er den enkeltstående andelshaver, der selv bestemmer, hvem der kan købe andelen. Hvis der er en venteliste i en andelsboligforening, vil reglerne fremgå af foreningens vedtægter.

Sælg andelsbolig i Esbjerg

Hvis du skal sælge en andelsbolig i Esbjerg, er det altid en god ide, at starte med at finde en køber til din andelsbolig. Sælg en andelsbolig i Esbjerg direkte ved at finde en køber i Esbjerg her. Husk at det er meget let at sælge din andelsbolig. Når du har fundet en køber, tager du som regel blot fat i andelsboligforeningen, som klarer resten – eller som fortæller dig præcist hvad du skal gøre. Når du skal sælge din andelsbolig i Esbjerg, skal du være opmærksom på, at mange foreninger har ventelister, hvilket betyder, at du ikke bare altid selv kan vælge, hvem du vil sælge din andelsbolig til.

Hvis du skal gennemføre salg af andelsbolig i Esbjerg, skal du være opmærksom på om din andelsboligforening har en venteliste. Hvis andelsboligforeningen har en venteliste, bestemmer andelsboligforeningen hvem din andelsbolig skal sælges til. Hvis din andelsboligforening ikke har en venteliste, skal du selv finde køberen. Du kan ved salg af andelsbolig i Esbjerg finde en køber direkte her. Du kan som privat andelshaver altid sælge din bolig, men du skal være opmærksom på at bestyrelsen i andelsboligforeningen ifølge andelsboligloven skal godkende salg af din andelsbolig og godkende den nye andelshaver.

Hvad er Esbjerg?

Esbjerg er en by i det vestlige Jylland og er Danmarks 5. største by. Byen er hjemsted for en af Danmarks største havne og er også kendt for sin store fiskeriflåde. Byen har også en stor olie- og gasindustri, som har været en stor del af byens økonomi i mange år. Byen har også et stort udvalg af butikker, restauranter og kulturarrangementer, der gør det til et populært sted at besøge.

Esbjerg har også en lang historie, der går tilbage til det 19. århundrede. Byen blev grundlagt i 1868 og har siden da været et vigtigt knudepunkt for handel og industri. I dag er byen kendt for sin livlige havn og de mange kulturelle arrangementer, der finder sted her. Byen har også et stort udvalg af museer og gallerier, der er værd at besøge.

Boligsøgning i Esbjerg

Esbjerg er et populært sted at bosætte sig, og der er mange boligmuligheder at vælge imellem. Der er et stort udvalg af lejligheder og villaer, der er tilgængelige til leje og køb. Der er også mange nye boliger, der er under opførelse, så der er noget for enhver smag. Der er også mange offentlige transportmuligheder, der gør det nemt at komme rundt i byen. Byen byder på en lang række lejeboliger og muligheder for f.eks. at leje lejlighed eller leje af et værelse. Du kan finde overblik over ledige lejeboliger for at se hvilken bolig, der passer dig bedst.

Bydele i Esbjerg

Esbjerg N

Esbjerg N er en bydel i det nordlige Esbjerg. Bydelen er kendt for sin unikke beliggenhed ved Esbjerg Fjord og for sine mange kultur- og naturattraktioner. Bydelen er også hjemsted for en række butikker, restauranter og andre virksomheder.

Esbjerg N har et rigt kulturliv, der omfatter museer, teatre, koncerter og andre kulturelle aktiviteter. Derudover er der en række offentlige parker og grønne områder, som gør bydelen attraktiv for både borgere og turister. Der er også et stort udvalg af sportsfaciliteter, herunder en svømmehal og en fodboldbane.

 

Boligsøgning i Esbjerg N

Esbjerg V

Esbjerg V er en bydel i det vestlige Esbjerg. Bydelen er kendetegnet ved sin charmerende havn, som er omgivet af en række historiske bygninger. Bydelen er også kendt for sine mange kulturelle og kunstneriske aktiviteter, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Esbjerg V er også hjemsted for et stort antal butikker, restauranter og andre virksomheder. Bydelen har også et stort udvalg af offentlige faciliteter, herunder en bibliotek, et kulturhus, et museum og et teater. Derudover er der også et stort antal parker og grønne områder, som gør det muligt for borgerne at nyde naturen.

Boligsøgning i Esbjerg V

Esbjerg Ø

Esbjerg Ø er en bydel i det østlige Esbjerg. Bydelen ligger mellem havnen og den østlige del af byen og er et af de mest populære områder i Esbjerg. Bydelen er kendt for sine mange grønne områder og smukke havnefront. Der er også en række butikker, restauranter og caféer, der er åbne hele året rundt.

Esbjerg Ø er et af de mest attraktive områder i Esbjerg. Området har en række forskellige aktiviteter, som man kan nyde. Der er mange forskellige sportsfaciliteter, der er åbne for offentligheden, herunder en fodboldbane, en tennisbane og en skatepark. Der er også et stort udendørs svømmebassin, der er åbent hele året. Der er også et stort udvalg af butikker, restauranter og caféer, der er åbne hele året rundt.

 

Boligsøgning i Esbjerg Ø

Esbjerg Centrum

Esbjerg centrum er området i det centrale Esbjerg. Det er hjemsted for Esbjergs vigtigste kultur- og erhvervsmæssige institutioner, herunder Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Bibliotek og Esbjerg Havn. Det er også hjemsted for Esbjergs vigtigste shoppingområde, der omfatter butikker, restauranter og caféer.

I Esbjerg Centrum kan du finde ikke kun shopping og kultur, men også mange andre aktiviteter. Der er flere offentlige parker, der er ideelle til at nyde en dag med solskin og frisk luft. Der er også mange forskellige restauranter og caféer, hvor du kan nyde et godt måltid eller en kop kaffe.

 

Boligsøgning i Esbjerg Centrum

Transport i Esbjerg

Esbjerg er forbundet med resten af Danmark gennem en række offentlige transportmuligheder. Byen har en busstation, der forbinder byen med de omkringliggende byer og byer. Der er også et stort antal taxaer, der kører rundt i byen. Der er også en havn, der forbinder byen med de omkringliggende øer. De gode transportmuligheder gør det til en attraktiv by at bo i.

Veje med andelsboliger til salg i Esbjerg