Andelsbolig i Helsingør

Find din nye andelslejlighed eller andelsbolig i Helsingør på listen med andelsboliger i Helsingør på listen herunder. Brug gerne filteret til at finde præcis den andelsbolig til salg i Helsingør du ønsker. Du kan finde alle typer andel - herunder andelshuse, andelsrækkehuse og andelslejligheder i Helsingør -  på listen. God fornøjelse. Mere info om andelsboliger i Helsingør.

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Vælg prisPris
Salgspris
Filtrér søgningSøg

Ofte stillede spørgsmål

Statistik over udviklingen i ledige andelsboliger til salg i Helsingør over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af andelsboliger til salg i Helsingør over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal andelsboliger til salg i Helsingør på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye andelsboliger i Helsingør der er udbudt til salg på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af andelsboliger i Helsingør der er solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Helsingør over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Helsingør over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Helsingør over tid.

Dato Alle andelsboliger til salg Nye andelsboliger til salg Solgte andelsboliger
2. december 2023 5 0 0
1. december 2023 5 0 0
30. november 2023 5 1 0
29. november 2023 4 0 1
28. november 2023 5 0 0
27. november 2023 5 0 0
26. november 2023 5 0 1
25. november 2023 6 0 0
24. november 2023 6 0 0
23. november 2023 6 0 1
22. november 2023 7 0 0
21. november 2023 7 0 0
20. november 2023 7 0 0
19. november 2023 7 0 0
18. november 2023 7 0 0
17. november 2023 7 1 0
16. november 2023 6 2 3
15. november 2023 7 0 0
14. november 2023 7 0 0
13. november 2023 7 0 1
12. november 2023 8 1 1
11. november 2023 8 1 0
10. november 2023 7 0 1
9. november 2023 8 1 2
8. november 2023 9 3 2
7. november 2023 8 3 0
6. november 2023 5 0 0
5. november 2023 5 0 0
4. november 2023 5 1 1
3. november 2023 5 1 0
2. november 2023 4 0 0

Statistik over udbuddet af andelsboliger til salg i Helsingør

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af andelsboliger til salg i Helsingør.Se også samlet statistik over alle udbudte andelsboliger til salg i Helsingør over tid, samlet statistik over nye andelsboliger til salg i Helsingør over tid, samlet statistik over solgte andelsboliger i Helsingør over tid.

Andelsboliger
Antal ledige andelsboliger 5
Antal nye andelsboliger siden i går 0
Antal solgte andelsboliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 351

Andelsbolig til salg i Helsingør

En andelsbolig er en unik boligform, hvor man er medlem af en andelsboligforening og via dette medlemskab har retten til at bo i sin andelsbolig.

Det kræver generelt solid research og velovervejet planlægning at finde den rette andelsbolig til salg.

Start med at definere dine nøgleprioriteter, konkrete krav og væsentlige behov – hvor bør andelsboligen være placeret, hvor stor skal den være, hvad er dit budget i relation til købsprisen, og så videre.

Du kan få et overblik over tilgængelige andelsboliger til salg i Helsingør på Andelsboliger.dk, som samler stort set alle andelsboliger til salg på markedet.

Du har mulighed for at finjustere din søgning og oprette automatiske søgeagenter for andelsbolig til salg i Helsingør, der informerer dig om nye andelsboliger på markedet, som matcher dine angivne kriterier. Dette giver dig chancen for at være blandt de første, der tager kontakt til sælgeren eller mægleren– og derved forøge dine chancer for at blive den nye ejer af andelsboligen.

Få tips om søgning efter andelsbolig til salg i Helsingør i vores guide: Sådan køber du en andelsbolig – de 11 essentielle skridt.

Find en andelsbolig til salg i Helsingør med passende størrelse og indretning

Når du er på udkig efter en andelsbolig til salg i Helsingør, er det vigtigt, at boligen kan opfylde både dine nuværende og potentielle fremtidige behov. Andelsboligen bør have en størrelse og en rumfordeling, der harmonerer med din aktuelle livssituation og samtidig har potentiale til at tilpasse sig eventuelle fremtidige livsændringer, som eksempelvis familie forøgelse eller potentielle planer om at flytte til udlandet.

Indretningen og andelsboligen spiller en stor rolle, ikke kun i relation til den fysiske plads, men også med henblik på din daglige trivsel og generelle livskvalitet. De rigtige omgivelser kan være medvirkende til at gøre det nemmere at skabe et hjem, hvor du føler dig tryg og tilpas. Du kan finde yderligere inspiration til, hvordan du indretter din andelsbolig, i vores guide 12 trin til at indrette din andelsbolig - skab et hjem, der beriger din dagligdag.

Flytning til ny andelsbolig i Helsingør

Når beslutningen om at flytte til en ny andelsbolig i Helsingør er taget, skal du begynde organiseringen af selve flytteprocessen fra din nuværende bolig til den nye andelsbolig. Der er en række aspekter, du skal have styr på i løbet af flytningen, og derfor har vi udarbejdet denne guide, som vi håber kan hjælpe dig med din flytning: Tjekliste til flytning til andelsbolig.

Andelslejlighed i Helsingør

En andelslejlighed er en lejlighed i en andelsboligforening, som en andelshaver, der ejer ideel anpart af foreningen, har brugsret over. Når du køber en andelslejlighed i Helsingør, køber du ikke selve lejligheden, men derimod en andel i andelsboligforeningen. Andelsandelen giver dig brugsret til en bestemt andelslejlighed i foreningen. Du er altså ikke ejer af andelslejligheden, men har ret til at bo i den.

På denne side kan du få et samlet overblik over andelslejligheder til salg i Helsingør, der matcher dine krav. Vælg dine søgekriterier - størrelse og pris - i toppen af siden for at få vist andelslejligheder i Helsingør som passer til dig.

Salg af andelsbolig i Helsingør

Hvis du har en andelsbolig i Helsingør, som du ønsker at sætte til salg, kan du med fordel finde din køber via Andelsboliger.dk, der er en af Danmarks førende online platforme for salg af andelsboliger. Vi benyttes både af ejendomsmæglere og private sælgere, som ønsker at markedsføre deres andelsboliger.

Når du annoncerer din andelsbolig i Helsingør til salg på Andelsboliger.dk, bliver den eksponeret over for et omfattende udsnit af potentielle købere. Vores købersegment spænder bredt, fra unge førstegangskøbere til familier og modne par, der søger efter nye hjem.

Hvis du har en andelsbolig til salg i Helsingør, kan du oprette en boligannonce direkte på Andelsboliger.dk. Desuden kan du aktivt søge efter potentielle købere her. Du er også mere end velkommen til at kontakte os via e-mail på [email protected] for en direkte og hurtig dialog. Vi står altid parat til at assistere dig med velovervejede råd i relation til dit boligsalg.

Vi har udarbejdet en guide, der beskriver salgsprocessen fra A-Z for dig: Sådan sælger du din andelsbolig – en 10-trins guide til salg og selvsalg.

Find andelsbolig i Helsingør

Helsingør er en ganske vidunderlig by. Der er mange små gågader med forskellige butikker. Når du går op og ned af gaderne, kan du virkelig mærke byens charme på grund af de gamle byggerier.
I de mange gader er det også muligt at finde lækre caféer såvel som delikate restauranter.

Historiemæssigt er Helsingør også en spændende by, der dagligt tiltrækker massere af turister.
En af de helt store seværdigheder i Helsingør er naturligvis Kronborg Slot. Dette slot blev bygget i 1574-85 og er et utrolig smukt syn! Kronborg Slot er verdenskendt på grund af Shakespeares fortælling om Hamlet og ikke desto mindre på grund af Holger Danske, der sover i kasematterne. Kronborg slot i Helsingør er så betydningsfuldt, at det er kommet på UNESCOS’s liste over verdensarv.

I Helsingør havn kan du nyde en solskinsfuld gåtur med udsigt udover det smukke vand. Kulturhavn Kronborg er også placeret ude ved vandet, og her kan du opleve diverse koncerter samt friluftsteater.

I Helsingør er der også mulighed for at nyde en dejlig aften til søs. Du kan sidde oppe på soldækket og nyde udsigten udover Kronborg og al den smukke natur, som kan ses på sejlturen.

Her får du overblik over andelsboliger til salg i Helsingør. Du kan se stort set alle ledige andelsboliger i Helsingør. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Helsingør har beliggenhed ud til vandet oppe nord på overfor Helsingborg. Byen er utrolig hyggelig, intens og idyllisk. Der er flere hyggelige gågader, som blot er nogle af de træk som nostalgisk tager tankerne tilbage til gamle dage. Der er mange butikker, caféer og restauranter, som du kan lægge et besøg forbi i Helsingør. Du kan også gå en tur ned til havnen, hvor du kan nyde den flotte udsigt udover vandet og Kronborg Slot.