Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg, Holger Danskes Vej (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

96 m2 andelsbolig til salg i 2000 Frederiksberg

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

KUN BYTTE - der er intern venteliste så den kommer ikke til salgHAVES:
Skøn lejlighed med højt til loftet og stuk. Der er to altaner (syd og nordvendt) på hhv 110x210 cm og 130x490 cm. Køkkenet er total renoveret i 2015 og har indbygget køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine. Badeværelset er også renoveret i 2012. Hele lejligheden har lyst gennemgående trægulv. Der er en enorm hyggelig gård med store grønne områder, smukke blomster og planter. Der er desuden cykelkælder, legeplads og en pergola.Andelskronen står til 23.668,4 kr/m2 og forbedringerne ligger på optil 450.000 kr. (inklusiv altanerne).SØGES:
- Hus eller lejlighed med adgang til egen have
- Minimum 100 m2
- Tilladt at have kat
- Plads til vaskemaskine og tørretumblerForetrukne områder: Frederiksberg, Østerbro, Valby, Vanløse eller Gentofte området, men hvis den/det rigtige lejlighed/villa/rækkehus skulle dukke op er vi også interesserede andre områder.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Frederiksberg , Andelslejlighed byttes, 2000, 4 vær., 96 kvm., boligydelse kr. 4876, andelsvurdering kr. 2272070, Holger Danskes Vej 96 2. tvDet er en sund forening, der ikke overvurderer andelskronen. Vi har boet i foreningen siden 2008 og er enormt glade for den og området. Grundet familieforøgelse, ønsker vi nu at undersøge muligheden for mere plads.