Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg, Roskildevej (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

52 m2 andelsbolig til salg i 2000 Frederiksberg

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 2 vær., 52 kvm., boligydelse kr. 3300, andelsvurdering kr. 850000, [xxxxx]

Lejlighed byttes, til samme størrelse eller større. Haves:
Dejlig lejlighed beliggende i midten af byen, med grønt område i baghaven, parker og kirkegårde lige om hjørnet. Få hundrede meter til Frederiksberg Have, Søndermarken og Zoo.Lejligheden ligger på 1. sal i tilbagetrukket baghus, og indeholder 2 gode rum. Soveværelse, badeværelse og køkken vender ud til foreningens grønne dejlige have, med Solbjerg Parkkirkegård beliggende bagved. Her kan man vågne op til fuglesang og høre tigeren fra Zoo brøle af og til.Stue vender ud foreningens gård, og har stuk. Der er massive plankegulve i hele lejligheden, svanekøkkken, entré, bad og toilet i lejligheden.Foreningen har en god økonomi, lav belåningsgrad, og rare naboer :) Der er tilladelse til at holde husdyr. Også mulighed for trepartsbytte

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønskes:
En lejlighed på Frederiksberg, samme størrelse eller større. Maks pris 1.400.000 kr., maks boligydelse 4000 uden forbrug.