Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

75 m2 andelsbolig til salg i 2000 Frederiksberg

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg, Andelslejlighed byttes, 2000, 2 vær., 75 kvm., boligydelse kr. 3795, andelsvurdering kr. [xxxxx]KUN BYTTE HAVES: En 2-værelses lejlighed på 75 kvm med god planløsning og fordelingsgang (oprindeligt en 3-værelses). Der er elevator i opgangen og der hører et kælderrum til. Lejligheden er vestvendt med store vinduer fra 2014 i begge værelser og en stor altan med udsigt over et grønt villakvarter. Værelserne fremstår også i meget fin stand, og det er toilet med særskilt brus. Lejligheden ligger tæt på flere indkøbsmuligheder og småforretninger. Der ligger også både busmulighed og S-tog station tæt ved, som vi heldigvis ikke genereres af i lejligheden. Det er en super veldrevet forening med god økonomi og bestyrelse. Der er et dejligt grønt gårdmiljø med bord-bænkesæt og legeplads. Et trygt kvarter og mange i foreningen er børnefamilier og ældre. Skriv endelig, hvis du tror at vores lejligheder kan være et match!

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKER: 3-værelses lejlighed på mindst 85 kvm i København K, Ø, V eller Frederiksberg. Max 2 mio kr og omkring 5.000 kr i boligudgift. Gerne i en tilsvarende sund andelsforening. Altan og husdyr er et plus.