Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

176 m2 andelsbolig til salg i 1871 Frederiksberg C

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1871, 4 vær., 176 kvm., boligydelse kr. 6072

Lejligheden er beliggende i en meget smuk og velholdt ejendom, der løbende renoveres - senest nye vinduer og altandøre i 2018. Veldrevet forening med yderst god økonomi med stor friværdi. Ejendommen har en stor gård med god, overdækket cykelparkering, smuk have med stor plæne, flere hyggekroge med borde/stole, flere grill til fri afbenyttelse, samt asfalt til diverse boldspil, herunder fodbold- og basketballnets. Derudover råder foreningen over et stort lyst havehus, der kan bookes gratis til fester m.m. med al service, inde- og udekøkken samt opvaskemaskine. Til daglig er der opstillet et bordtennisbord. Endelig er der toilet i gården.

Billeder fremsendes efter aftale.
Pris: 3.752.000 kr. + forbedringer for ca. 470.000 kr.

Månedlig ydelse: 6.072 kr. fordelt på: 
Husleje 5.317,-
fibernet 125,- varme 630,-

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Frederiksberg C. Andelslejlighed med 4 vær. + stort køkken/alrum (samlet 176 kvm) lige ved Landbohøjskolens Have byttes.

ØNSKES: Min. 150 kvm. og min. 5 vær på Frb. C. - helst på øverste etage. Elevator er ikke et krav. Kun lejligheder i foreninger med gennemgående sund økonomi og fornuftig låntagning har interesse. Vi har IKKE travlt, og venter på den helt rette lejlighed. Salg er ikke en mulighed, da foreningens interne venteliste skal følges ved salg.
HAVES:
 Klassisk herskabslejlighed på indre Frederiksberg på 176 kvm på 4. sal. 3 sydvendte stuer en suite med original stuk og franske døre imellem, 2 af stuerne med altaner, den sidste med karnap. Kæmpe køkken / alrum med snedkerskåret egetræsbordplader og god udsigt, etableret i 2018. Nyt badeværelse med stor glasbrusenice, vaskemaskine og to vinduer, etableret i 2018.