Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

155 m2 andelsbolig til salg i 1924 Frederiksberg C

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Andelsbolig byttes, 1924, 5 vær., 155 m2, boligydelse kr. 8600, andelsvurdering kr. [xxxxx]BYTTE (ikke salg) ---
Ventelisten for køb i denne attraktive forening har været lukket i årevis.HAVES ---
Fænomenal god planløsning og lokation!
Rummelig entré med store indbyggede skabe, toilet med terazzogulv, værelse/vaskerum, køkken med spiseplads og udgang til solrig altan på 5 m2. Dobbeltdøre til 2 store stuer en suite. Master bedroom med toilet/bad en suite. Mellemgang med store indbyggede skabe samt et lyst børnværelse. På nær børneværelse og vådrum er der flotte ege parketgulve overalt. Foreningen har netop udskiftet alle vandrør, vinduer og taget. Der tilhører et kælderrum, og i foreningen er der mulighed for at leje et klubværelse på kvisten til større børn samt en garage til en meget favorabel pris. Ejendom opført 1929
Andel jvf. BBR 155m2
5 værelser, 2 toiletter
Boligydelsen er incl. A/C varme, internet og altan.SØGER ---
IDEELT set: bytte med en mindre villalejlighed. MEN har du en bolig med en helt særlig herlighedsværdi - så skriv alligevel. Område (i prioriteret rækkefølge) : 2900, 2920, Frederiksberg C, 2100, sø'erne, Kbh...Bytter med Andel-Ejer-Anparts bolig.
Boligafgift max 5.000,- alt incl.
BBR min. 110 m2 (evt mindre areal hvis det er en villalejlighed med et godt kælderrum, have, eller hvis du tilbyder et attraktivt originalt bolig alternativ).LÆS --- Beskriv din bolig (husk etage) i beskedfeltet. Hvis den har min interesse, vil jeg gerne tilsendes fotos og plantegning på min mail. Er åben for forhandling ved rette match, og forventer også at du er det.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Krav: Ingen tung trafik eller indkik, lyst og højt til loftet, ingen skrå vægge (med mindre rum er dobbelthøjt). Ældre byggeri med herlighedsværdi (sætter hellere selv i stand end at kompensere en modernisering). Funktionelt depot-rum.
Ønsker: Eget havestykke eller solrig altan. Hundetilladelse.