Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Frederiksberg C, Steenwinkelsvej (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

75 m2 andelsbolig til salg i 1966 Frederiksberg C

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Frederiksberg C, Andelslejlighed byttes, 1966, 3 vær., 75 kvm., boligydelse kr. 3000, [xxxxx]

Lys, charmerende og veldisponeret 75 m2 treværelses andelsbolig på Frederiksberg C på 5. sal byttes til en mindre eller samme størrelse andelsbolig i København K eller N. Lejligheden er beliggende i et centralt, men roligt område med gode indkøbs- og transportmuligheder i nærheden (2 min. til Forum st. og 5 min. til søerne). Lejligheden er placeret i en klassisk Frederiksberg ejendom (med tilhørende gård) ud til en ensrettet vej, og der er derfor ingen larm fra biler.
Lejligheden er delevenlig og består af et køkken, to stuer/værelser med franske døre, stort soveværelse med indbygget skab samt stort badeværelse (nyligt renoveret i 2018) og separat toilet. Der er derudover netop blevet etableret altanprojekt.Andelsværdi: 1.279.000 kr.
Andelsudgift: 3.100 kr.
Yderst sund forening.Lejligheden byttes og er ikke til salg. Jeg søger KUN en andelsbolig i København K eller N i ca. samme størrelse eller mindre, men som udgangspunkt har alt i særligt indre by interesse.