Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Nørrebro, Refsnæsgade (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

39 m2 andelsbolig til salg i 2200 København N

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København N, Andelslejlighed byttes, 2200, 1 vær., 39 kvm., boligydelse kr. 1955, andelsvurdering kr. 571000, [xxxxx]

MINIMALIST LIVING?Jeg trænger til luftforandring efter corona og vil derfor gerne bytte min dejlige lejlighed til en anden.HAVES
Lys 1-værelses lejlighed på 39 m2 på indre Nørrebro. Lejligheden er på 3. sal og indeholder lille fordelingsgang med et fantastisk indbygget skab, et fint og nyere mindre badeværelse, et lyst og rummeligt værelse samt et køkken med spiseplads og opvaskemaskine og udgang til solrig (eftermiddag og tidlig aften) altan på 3 m2 ud mod stor grøn gård. Der hører et loftsrum med til lejligheden. Andelsforeningen består af mere end 250 lejligheder, og der er derfor rig mulighed for at flytte til noget større inden for en overskuelig fremtid (ligesom det også er en mulighed, at jeg selv køber en større lejlighed i foreningen inden bytte, da jeg står øverst på den interne venteliste). Det er ligeledes tilladt at have husdyr i ejendommen.ØKONOMI
Foreningen har en særdeles god og sund økonomi. Andelen er senest vurderet til 571.000 kr., der er forbedringer for ca. 50.000 kr., og boligafgiften er på 1.955,53 (dertil kommer acontovarme på ca. 200 kr. om måneden).Lejligheden skal helst være tæt på himlen (4. eller 5. sal) med en solrig altan (eftermiddags- og aftensol) eller evt. en stuelejlighed med direkte udgang til noget solrigt og gerne grønt. Lejlighedens stand er underordnet.OBS!
Henvendelser fra boligsøgende vedr. almindeligt salg af lejligheden besvares ikke og er ligeledes spild af tid, da lejligheden kun kan byttes og ikke sælges udenom foreningens venteliste jf. foreningens vedtægter. God boligjagt til jer alle :)

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES
Jeg ønsker en tilsvarende billig andelslejlighed (max 15-20.000 kr. pr. m2) på minimum 50 m2 (2 værelser) på Frederiksberg, Islands Brygge, København K, Østerbro eller Indre Nørrebro.