Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Østerbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

102 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København, Andelslejlighed byttes, 2100, 4 vær., 102 kvm., boligydelse kr. 5096, andelsvurdering kr. [xxxxx]Andel på indre Østerbro byttes.Haves: 4v, stuelejlighed i stille stikvej i Willemoeskvarteret. Lejligheden består af to store værelser, et mindre og et kammer. Dertil et kælderrum. Pæn og velholdt lejlighed, med nyere (2016) gulv, nyere renoveret bad og toilet og nye (2022) hårde hvidevare. Andelsprisen 2.050.000 kr. er cirkapris, inkl. forbedringer, den er ikke vurderet endnu. Huslejen er 5096 kr. eks. Varme som er 705 kr. aconto.
Sund lille andelsforening med 2 opgange og en fælles gård, med plads til både leg og hygge. Der er tørrerum og cykelkælder. Hund er tilladtSøger: jeg er glad for Østerbro, men er åben for andre områder, som Søborg/Gentofte/Valby eller hvor det er let at komme ud af byen. Søger min. 3v. Andel max, afhængigt af huslejen, men gerne billigere og så skal det være børnevenligt