Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Østerbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

53 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København ø, Andelslejlighed byttes, 2100, 2 vær., 53 kvm., boligydelse kr. 3071, andelsvurdering kr. 934000 St

Kun bytte - intet salg
HAVES:
2-værelses delevenlig andelslejlighed på indre Østerbro- på solsiden. Lejligheden ligger ca. 400 meter fra Bopa Plads. Den er 53 kvm med fordelingsgang, stue, soveværelse, bad/toilet og køkken. Tilhørende fælles vaskekælder, kælderrum til lejligheden og cykelkælder. Lejligheden ligger i stuen og blev renoveret i 2020, med nyt køkken, badeværelse, gulve, el, vægge, spotlys i køkken og gang. Forbedringer ligger på ca. 150.000. Boligydelsen er 3071 inkl. vand/varme og internet. Super dejlig og lille forening, der har 3 opgange. Naboer er super søde og et dejligt gårdmiljø med fælles arrangementer.
Husdyr er også tilladt i foreningen. Poul Hemmingsen plads (metro) ligger 150 meter fra lejligheden. Østre gasværk ligger 150 meter og Trianglen ligger 1 km.Nb! Lejligheden ligger i stuen, hvilket dog ikke er et problem da gaden er ugeneret og det er primært andre der bor på vejen der passerer forbi.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

ØNSKES:
Ligende eller større lejlighed i København V, K, Ø, S med husdyr tilladt :-)