Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Østerbro, VIbekegade (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

59 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

KØBENHAVN Ø, Andelslejlighed byttes, 2100, 3 vær., 59 kvm., boligydelse kr. 1400, [xxxxx] 27 2 th

Ejerlejlighed i det hyggelige VIbekevang kvarter nyrenoveret med altan, hems og åbent køkkenalrum.
Det er en lys og åben lejlighed med ovenlysvinduer og fritlagte spær. Der er brændeovn som sørger for varme og hygge i de mørke måneder.
Lejligheden blev gennemrenoveret i 2019 med ny el, ny isolering nyt køkken og åbning op til kip og hems. Hensen tæller ikke med i de 59 m2. Hemsen egner sig perfekt til soveværelse eller kontor. Adgang via hemsetrappe (ikke den på billedet) Der er omkring 190cm til loftets spids fra hemsegulvet.
Altan er ca. 100x180.
Badeværelse er relativt småt, men med vindue og i pæn stand.
Lejligheden er delt op i et stort åbent rum med adgang til hems og et mindre lukket værelse på omkring 9 m2En salgspris er nok omkring 3.800.000 ud fra hvad der er solgt i området. Vi er ved at få den vurderet.Henvendelser om direkte salg vil ikke blive besvaret.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Vores ønske med denne annonce er, at finde nogen som vil bytte med en lejlighed som er større end vores. Gerne 80-120m2. Både andel ejer, andel og leje har interesse.
Vi ønsker optimalt set at finde en større lejlighed med flere rum pga familieforøgelse. Gerne på Nørrebro, men Østerbro, NV, Frederiksberg og Vesterbro har også interesse.