Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Østerbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

148 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København Ø, Andelslejlighed byttes, 2100, 5 vær., 148 kvm., boligydelse kr. 6400, andelsvurdering kr. [xxxxx]sal

Please skriv ikke på sms.Vi kan tilbyde en vidunderlig andelslejlighed i hjertet af indre Østerbro på 148 m2, og vi søger sammen en anden skøn lejlighed, som kunne blive et fælles nyt sted.Lejligheden er 4-5 værelser, et stort badeværelse og køkken med spiseplads. Stor altan med sol fra ca kl. 9 til 16.
Lejligheden ligger i ABCgaden, stikvej til Østerbrogade og kigger du til venstre, når du kommer ud af hoveddøren, ser du Sortedamssøen.
Andelsvurderingen er 2.890.000 + 200.000 for altanen og yderligere forbedringer er ikke vurderet. men til info for 10 år siden var de ca 340.000 kr. disse er selvfølgelig nedskrevet. Huslejen er inklusiv varme og der er hundetilladelse.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Vi er et modent par, som ønsker at flytte sammen i en fælles ny lejlighed på indre Østerbro.Vi ønsker minimum 110 m2, med altan og hundetilladelse, ikke en lav stuelejlighed, på indre Østerbro.Andelsforeningen er solid, lejligheden kommer ikke til salg, der er interne ventelister.
Henvendelser, som ikke svarer til vores ønsker, vil ikke blive besvaret.
Skriv til os hvis du har et godt bytte, vi har ikke travlt.
Vi kan vente på det helt rette match.