Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Østerbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

62 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

København ø, Andelslejlighed byttes, 2100, 2 vær., 62 kvm., boligydelse kr. 2900, andelsvurdering kr. [xxxxx]Andelslejlighed på 62 m2. på Østerbro byttes til større. Min. 100m2. HAVES: Andelslejlighed på 62 m2.
Månedlig udgift. 2.900kr.
Andelsvurdering: 1.665.694 kr.
Forbedringer udgør: ca. 660.000 kr.Sund og hyggelig andelsforening.Skøn lejlighed beliggende på 4. Sal med tilhørende grøn gård. Lejligheden ligger på Østerbro tæt på metro, strand, Fælledparken og Østerbrogades mange gode shoppingmuligheder. Lejligheden er udstyret med et smukt og stilrent Unoformkøkken med Quooker, Bora kogeplade m. emhætte og GAGGENAU ovn. Byttes udelukkende da vores lille familie bliver én baby større til Marts og vi derfor kommer til at mangle plads. Det vil ikke tage mere end en dag at sælge lejligheden. Vi besvare derfor kun henvendelser på bytte. Vi synes det er interessant, at se hvad et boligbytte vil kunne. Sund andelslejlighed i København (Ø,N,K, V og S) og Frederiksberg.
Min. 100 m2.
Min. 4 værelser
Gård eller altan.Vi har ikke travlt og venter derfor på den helt rigtige perle at bytte med.Det vil ikke tage mere end en dag at sælge lejligheden. Vi besvare derfor kun henvendelser på bytte.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Vi ØNSKER: