Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Østerbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

52 m2 andelsbolig til salg i 2100 København Ø

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Bopa Plads, Østerbro, Andelslejlighed byttes, 2100, 2 vær., 52 kvm., boligydelse kr. 2298, andelsvurdering kr. [xxxxx]HAVES:En fantastisk lys 2 værelses lejlighed, som består af en relativ lang gang, med indgang til køkken, badeværelse, stue og soveværelse.Da jeg flyttede ind for lidt over et år siden blev lejligheden nyrenoveret, hvoraf installationen af nyt loft i gangen med spots, samt køkken er blevet forbedret med splinterny opvaskemaskine, køleskab, gas kogeplade og ovn, samt nye køkkenelementer er benævnelsesværdigt. Derudover er hele køkkenet blevet filtet, spartlet og malet. Alle elkabler i hele lejligheden er blevet lagt ind i væggene, så disse ikke er synlige.Foreningen er i øvrigt i gang med at undersøge, hvorvidt altaner kan opsættes.Herudover er der fantastiske offentlige transportmuligheder lige i nærheden, såsom Nordhavn st/metro, Poul Henningsens plads og Trianglen metro, samt bus 1A mfl., oppe på Østerbrogade.
Udover dette findes Fælledparken, Parken og Nordhavn lige ved siden af, hvorfor der er rig mulighed for at nyde det lækre område.Til lejligheden er der tilknyttet et kælder- og loftsrum.Andelsforeningen har en vaskekælder.Sund forening. Tilladelse til at holde hund og kat.Andelskrone: 982.000kr eksl. forbedringer
Boligafgift: 2300kr
AC vand og varme: 400kr (kan sænkes eller hæves efter behov)
Forbedringer: ca. 60.000kr (det præcise bliver udregnet)SØGER:
Minimum 3 værelser (70kvm +), men andet kan også have interesse i enten København K, Ø, V, N og på Frederiksberg eller Island brygge i en sund forening.Tøv endelig ikke med at kontakte mig, hvis i har nogle spørgsmål eller er interesseret i at bytte.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Lejligheden ligger på 3. Sal og har en fin udsigt ud over det omkringliggende område og er derudover også fyldt med lys. Stuen og soveværelset vender begge ud mod pladsen. Ønsker man at slå stuen og soveværelset sammen er dette en mulighed, da der tidligere har været en dør mellem rummene. Der er et mindre badeværelse, men med brusekabine seperat fra toilettet. Ovenover toilettet er der et lille skab.