Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, København Vesterbro (kun bytte)

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold.

99 m2 andelsbolig til salg i 1674 København V

VIGTIG INFORMATION: Dette er en byttebolig. Det betyder at du skal have en relevant bolig at bytte med for at komme i betragtning til boligen.

Kbh V, Andelslejlighed byttes, 1674, 4 vær., 99 kvm., boligydelse kr. 10500, andelsvurdering kr. [xxxxx]Stuen+1.sal

Jeg overvejer at bytte min rigtig hyggelige andelslejlighed på Vesterbro. 99m2 fordelt på to planer. Stuen og 1. sal er forbundet med trappe. I stueetagen er der tre værelser, hvoraf to er mindre børneværelser, et soveværelse samt et fint badeværelse. På 1.sal er der altan, dejligt køkken-alrum samt stue. Der er sol på altanen fra kl ca 14-19 og den vender ud mod en af Vesterbros største og mest børnevenlige gårde, Hedebykaréen. Huslejen er 10.500 og andelen koster 1,27. Foreningens økonomi er sund- de sidste to somre har der af samme grund været to huslejefri måneder (juli+august), hvilket svarer til at huslejen reelt er 8750 på md. Der er tale om huslejenedsættelse. Der hører et kælderrum af god størrelse til lejligheden og i stueplan er der et stort fællesrum til barnevogne. Der er desuden en gasgrill i gården til foreningens beboere.
Lejligheden ligger et minuts gang fra Enghave Plads og Enghave Plads metro.

Jeg ønsker at bytte med en bolig med følgende krav:

Ønsker:
Lejlighed på Vesterbro eller Frederiksberg (postnummer 1800-1820) eller Valby. Min. tre værelser og min. 70 m2. Andelen må koste op til 1,5 hvis huslejen er lav. Altan er et stort plus.Hvis du har noget, der matcher må du endelig skrive. Jeg svarer dog kun på beskeder om lejligheder der passer på mine ønsker og sælger ikke